3 март в Китай - ден на любовницата

Професия любовница

3 март в Китай - ден на любовницата

Китайските любовници се обединиха в интернет, за да могат да споделят опита и достиженията си, разказва Шанхай Дейли.

 

Техният сайт www.xeixe.com, принадлежащ на Китайската асоциация на любовниците, допуска посетители само след регистрация и основната му цел е да отговори на въпроса: "Как да получим максимална финансова подкрепа от покровителя си".

 

"Третите" в живота на женените се хвалят с получените подаръци и разсъждават на кой етап от връзката трябва да поискат от любимия си кола и апартамент. Освен това обсъждат салоните за красота, тайните на секса и това как да не приличат на неговата жена.

 

От 700-те регистрирани потребители научаваме, че средностатистическата любовница в Китай получава 20-30 хил. юана месечно (около 4.5 хил. долара) като пари и подаръци.

 

Освен това дамите искат 3 март да бъде обявен за Ден на любовницата, заради съвпадението на тройките.

 

Растящото благосъстояние на китайските мъже и източните традиции превръщат явлението "Любовница" в неотменна част от китайското общество и въпрос на престиж за китайските бизнесмени.

 

"Ние сме заедно от почти десет години, аз знам, че няма да се ожени за мен никога и това напълно ме устройва", разказва Цзи Тян от Пекин, любовница на крупен бизнесмен от Хонконг. Той идва в столицата само няколко пъти годишно, но това не пречи напълно да обезпечава младата си приятелка.

 

В замяна тя му се отблагодарява с частни уроци по езда, грижи за красотата си и дори ръководене на редица бизнес-проекти.

 

Освен бизнесмените, държавните чиновници и партийният елит също са се поддали на новото изкушение, макар рискът за тях да е свързан с уволнение и строго наказание за аморално поведение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay