5 причини да не ти се обади след първата среща

Когато телефонът мълчи

5 причини да не ти се обади след първата среща

Не стига, че стресът от първата среща е сравним с хвърлянето от някой мост, а след това идва и мъчението защо телефонът не звъни.

 

Ти беше очарователна, забавна и неустоима и си сигурна, че правилно продиктува 10-те цифри на мобилния си номер. Не търси вината непременно в себе си. Предоставяме на твоето внимание 5-те най-чести причини той да не се обажда:

 

1.Не си му приоритет. Каквото и да значи това! Просто не му е до срещи и връзки и по-някаква случайност е запълнил някоя от вечерите си с теб... за разнообразие.

 

2. Този вариант ще ти допадне повече. Момчето толкова е хлътнало по теб, че го е страх да не изглежда прекалено напорист, за да не те стресне. Знаем, че не си чак толкова плашлива, но все пак.... Има право на не повече от 3 дни мълчание.

 

3. Не е готов за ангажименти. Видял е в теб сериозна мацка и този път ти си тази, която го е стреснала.

 

4.Синдромът на маминото синче. Не е разпознал в теб майка си. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Точка.

 

5. Той е господин " Просто се забавлявам". Няма смисъл да обясняваме, че не можеш да очакваш нищо от този тип мъже. Бъди сигурна, че все някога ще ти се обади, но пак ще е просто, за да се позабавлява.

 

Много е важно да направим уточнение, че трябва да разбереш каква е точно причината, не просто да си избереш една от посочените.

 

Никога не говорете за секс на първа среща прекалено много, камо ли да го практикувате. Забранени теми са брак и деца, както и повече от 2 питиета.

 

Монетата винаги има и друга страна. Ако той не ти се обажда, защо пък не му звъннеш ти?

12 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay