5 секс факта около Световното, които не сте чували

Оказва се, че около Световното първенство по футбол се въртят някои не толкова добри тенденции

5 секс факта около Световното, които не сте чували

Световното започна преди повече от седмица, а на вас сигурно вече ви е омръзнало от постоянното гледане на мачове от страна на любимия човек. Оказва се, че футболните първенства не само привличат огромен рейтинг. Те също така са причина както играчите на терена, така и феновете пред телевизорите да променят сексуалното си поведение.

Докато партньорът ви гледа поредната среща между футболни отбори, ние ви предлагаме да се включите във "футболната треска” като се запознаете с някои от най-любопитните секс факти, които витаят около Световното първенство по футбол.


1. Мъжете купуват повече секс играчки

5 секс факта около Световното, които не сте чували
Обикновено пазаруването на секс играчки е разделено поравно между мъжете и жените, като двата пола взимат по 50% от световните продажби. Но що се отнася до периода на футболно първенство, нещата стоят по малко по-различен начин.

Според данни на производителя на секс играчки Lelo поръчките за жени, направени от мъже, нарастват невероятно по време на голямо спортно събитие. В дните на първенство процентът в световен мащаб се транформира и господата заемат дял от 72% от всички поръчки.

Изглежда, че мъжете търсят начин да зарадват жената до себе си и да й се реваншират за по-малкото внимание, което й обръщат по време на Световното.

2. Бум на секс търговията

5 секс факта около Световното, които не сте чували

Въпреки че е много трудно да се установи точна статистика, има доказателства, че секс търговията бележи ръст по време на големи спортни събития. Незаконни дейности, като например проституция и секс трафик, също се "развиват” повече по време на първенства.

По информация на Al Jazeera много голяма част от жените, които проституират, са наясно с по-големите печалби, които им "осигурява” Световното първенство по футбол и са готови дори влязат нелегално в дадената страна, в която се провежда събитието, за да се доберат до тях.

3. Жените по-често стават жертва на сексуално насилие
Жените са в по-голяма опасност от мъжете по време на световни спортни първенства. По информация на университета "Дърам” и благотворителната организация Trust for London, причините за това са няколко: повишената консумация на алкохол от страна на мъжете, събиранията на феновете на определени места преди и след мачовете, както и насилието сред тълпата. Напливът на туристи и натискът върху правоохранителните органи също се изтъкват като заплаха за нежния пол.

4. Нивото на тестостерон във футболистите е много голямо

5 секс факта около Световното, които не сте чували

Обратно на всеобщото схващане, сексуалната активност не намалява нивата на тестостерон у мъжете. Има проучвания, които доказват, че правенето на секс всъщност увеличава процента му в огранизма на мъжа. Това, от своя страна, прави футболистите по-настървени и агресивни на терена.

Резултатът: стотици футболисти, които търсят сексуален патньор по време на престоя си в страната домакин. Затова жилищата на футболистите често са оприличавани на бърлоги за сексуални преживявания.

5. Презервативи в духа на Световното

5 секс факта около Световното, които не сте чували

Служители в системата на общественото здраве често провеждат кампании, с които да повишат информираността за предаваните по полов път болести. Те дори снабдяват феновете с безплатни презервативи.

Мярката очевидно е ефективна, защото според проучване по време на миналото Световно първенство в Южна Африка 99% от проститутките са използвали презерватив по време на полов акт.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 20.06.2014|16:09
"Изглежда, че мъжете търсят начин да зарадват жената до себе си и да й се реваншират за по-малкото внимание, което й обръщат по време на Световното" - или по - скоро ги е страх да не им изневерят половинките.
1
Не е посочен 20.06.2014|15:39
ами като се надъхат яко мъжете посягат на жените,а тези които не могат да зарадват жената заради мачовете са прибегнали до подаръци с които да се забавляват сами дамите
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay