5 фази, през които преминава сексуалното желание на всяка майка!

Дали ви е познато?

5 фази, през които преминава сексуалното желание на всяка майка!

Сложността на майчиното сексуално желание и неговите характерни черти озадачават дори пелеосексолозите (да не говорим за съпрузите, които са като нетърпеливи бобъри) още от времето, в което хората са започнали да правят секс. Наскоро обаче, екипи от изследователи най-накрая успяват да сглобят петте ключови фази на модерната майка, която иска секс, тъй като както всички и те се адаптират към заобикалящата ги среда.

Все още не сте майка

Този период приблизително обхваща годините между "Третата среща" и "Децата". Известен е още като "Меден месец", тъй като е белязан със спонтанни сексуални изблици и много силен интерес към Кама Сутра и "50 нюанса сиво".

Инструменти: белезници, масажно масло, секси бельо ала Victoria’s Secret

Искате да станете майка

Едновременно с фазата "Съжителство/Брак" се развива и нова, в която виждаме значително намаляване на спонтанността и съответно увеличаване на високо планирани, ориентирани към резултати активности. Езикът се променя. От "О, да, нека го направим!" стигаме до мрънкане "В овулация. Трябва да бъде сега!"

Инструменти: маркиран месечен календар, планове, графици

"Не си сериозен, нали?"

След като премине втора фаза, настъпва "Ледниковия период". Или отказване от всякаква сексуална активност от опасения, че ще боли. Според учените навсякъде е различно, но най-много се радват татковците, които поемат поне половината грижи за новороденото. Мамчето вижда подкрепа, а това я отпуска да се върне на гребена на вълната. Тези, които искат секс веднага и не знаят как да си го поискат, може да дочакат бебето да проходи, за да изпитат плътсски удоволствия.

Инструменти: огромна туба лубрикант

Изтощеното мамче

След като периода със страха от болка е минал, майката е толкова изтощена от грижи за детето си, че вече почти е забравила какво е това чудо секс. Смътно си спомня, че беше нещо готино, но за съжаление не може да задържи очите си достатъчно дълго, за да участва. Единственото, което иска е да спи.

Инструменти: тапи за уши, маска за очи

Дигитално мамче

Тук се наместват технологиите. Когато малките диванета ги няма около нея, единственото, което майката иска е да се излегне и да тършува във Facebook или да си изтегли всички епизоди на любимия си сериал и да ги гледа отново и отново. Тотално спокойствие!

Инструменти: телевизор, таблет, смартфон, заключваща се врата

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

33 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay