5 флирт техники, с които ще спечелите обекта на желанията си

Флиртуването е много важно умение!

5 флирт техники, с които ще спечелите обекта на желанията си

Флиртът е началото на всяко любовно начинание, с него показваме, че имаме интерес и сме отворени за потенциални взаимоотношения с човека отсреща. Той е онази толкова сладка игра на котка и мишка, която и двата пола просто обожават.

Понякога флиртът може да ни се стори малко сложен, защото не знаем точно как да се държим или просто се притесняваме. Не е лесно да заговорим някого и да си разменим телефонните номера, ако постоянно се чудим какво да кажем и какво да направим.

Ухажването е много по-просто и лесно, отколкото си мислим. То е комбинация от усмивки, очен контакт и позитивна енергия. Просто трябва да накараме човека срещу нас да се почувства добре в компанията ни. Флиртът е забавно занимание, което би могло да бъде практикувано почти навсякъде и по всяко време. То събужда положителни емоции у нас и ни кара да се чувстваме живи.

Ето и няколко прости, но действащи флирт техники, които да изпробвате следващия път, когато видите някой сладур.

1. Правете комплименти
Вече ви показахме, че и мъжете се нуждаят от няколко комплимента, които желаят да чуят от нас. Няма човек, който да не иска малко повдигане на самочувствието. Гледайте да бъдете малко по-конкретни, когато отправяте комплимент. Кажете му, че има хубав часовник или го поздравете за прическата, дори и да не е нищо особено. Постарайте се да го похвалите за нещо, което не чува постоянно. Не се бойте как ще прозвучи - комплиментите винаги са хубаво нещо и са приемани с усмивка.

5 флирт техники, с които ще спечелите обекта на желанията си

2. Задавайте въпроси
Чудесен флирт трик е да го попитате за неговото мнение по даден въпрос. Поискайте да сподели опита и знанията си с вас. Така мъжът ще се почувства полезен и ще му бъде много по-интересно да разговаря с вас. Но внимавайте да не прекалите с въпросите и му давайте възможност от време на време и той да пита за това, което го интересува, за да не изглеждате твърде настъпателна.

3. Помолете за услуга
Мъжете обичат, когато са в помощ на жената до себе си. Проучвания показват, че хората започват да ви харесват повече, когато направят нещо за вас. Помолете го да ви помогне с нещо, това ще събуди интереса му и естествения му инстинкт да ви защити и да ви помогне. Разбира се, като за начало го помолете за нещо малко - да задържи якето или кафето ви. Така ще можете да кажете, че сте му задължена и трябва да се видите отново, за да се реванширате.

5 флирт техники, с които ще спечелите обекта на желанията си

4. Бъдете саркастични
Тук трябва да се подходи малко по-внимателно, за да не изглеждате груби или глупави. Сарказмът е ценен високо от мъжете и те обожават жени, които знаят как да се шегуват и да се смеят. Чудесно е да покажете по-игривата си, дори момчешка, страна и да се пошегувате с обекта на желанията си. Вашият човек ще остане приятно изненадан от саркастичните ви подмятания и със сигурност ще ги помни дълго време.

5. Бъдете директни
Ако искате да ви бъде лесно и удобно да флиртувате, то трябва да бъдете по-отворени и директни. Това не означава да нападате безмилостно и да правите първата крачка. Флиртът трябва да покаже, че сте отворена за комуникация и имате интерес. Заявете го директно и оставете на момчето да ви спечели. Няма нищо лошо да го поздравите първа или да му се усмихнете от другата страна на бара, но след това оставете той да действа.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay