5 характерни черти на зодия Скорпион

5 характерни черти на зодия Скорпион

Скорпионите имат лоша репутация в астрологията, но всъщност Скорпионът просто е сложен зодиакален знак. Това, че другите не могат да се разбират с вас не е ваш проблем, нали така?! В крайна сметка има толкова много положителни черти на тази зодия.

Вече сме в периода на Скорпионите, всеки, който е роден между 23 октомври и 22 ноември е горд представител на зодия Скорпион.

Ето 5 характерни черти на тази зодия:

1. Вие сте крайни, но по добър начин

Общи приказки? Не, благодаря! Вие харесвате дълбочината във връзките. Имате навика да давате дълбок смисъл на нещата и не обичате нищо, което е повърхностно. Вие не се страхувате да погледнете в нечии очи и да видите душата на човека отсреща. Предпочитате да има само няколко приятелства в живота ви, но да бъдат истински и дълбоки, отколкото десетки, повърхностни. Не се притеснявате да изритате някого от живота си, ако направи нещо, което не ви харесва.

2. Не позволявате на нищо да ви убегне

Вашето 6-то чувство работи с пълна сила. Вие имате усет и винаги знаете, когато нещо не е наред. Няма начин да бъдете заблудени. Интуицията ви е най-силното ви оръжие и винаги усещате, когато някой ви лъже или премълчава нещо.

3. Не се притеснявате да казвате това, което мислите

Скорпионите са от хората, които предпочитат да си излеят всичко, вместо да си лягат ядосани. Те не се страхуват да кажат това, което мислят. Това се отнася както за хубавите неща, така и за лошите неща. Скорпионите не се притесняват от това дали ще изглеждат груби или безчувствени, просто казват това, което мислят.

4. Вие сте супер лоялни

Всеки човек трябва да има поне един Скорпион в живота си. Когато Скорпионите вярват в една връзка и в един човек, те се борят за него докрай, без значение колко е трудно.

5. Вие сте много страстни

Ако ще има любов, тя трябва да бъде бурна и страстна. Когато става дума за любов, "Всичко или нищо" е мотото на представителите на тази зодия.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay