Да останеш приятелка с бившия? Мисията възможна!

Това че не се е получило в любовен план, не значи че не можете да сте приятели

Да останеш приятелка с бившия? Мисията възможна!

Когато една връзка приключи, това означава край. Дошъл е моментът, в който отношенията са се изчерпали и партньорите вече няма какво да си дадат един на друг. Тук изниква въпросът можем ли да останем приятели с нашия бивш? Някои тотално отричат това, аргументирайки се, че не обичат да гледат назад. Други пък са склонни от време на време да се виждат с въпросния господин. Моето лично мнение е, че няма нищо лошо да запазите добрите си отношения, ако, разбира се, връзката е приключила по нормален начин. Ето защо е хубаво да поддържате добри отношения с Него.

На първо място, малко или много, този човек вече Ви е опознал. Той знае какво обичате да ядете, какви филми харесвате, кои са любимите Ви места? Ето защо той е перфектният приятел, когато всички други са заети, или когато просто Ви се иска да излезете в мъжка компания. Знаете, че всичко е приключило и няма от какво да се  притеснявате. Можете да си гарантирате само едно страхотно прекарване с него. 

Ако нещо Ви е криво и няма на кого да споделите, не се притеснявайте да му звънннете. Ако той Ви търси достатъчно често и пита как сте, то значи наистина му пука за Вас. Това, че нещата не са се получили в любовен план, не означава, че не могат да се получат в приятелски. Дори и да не ви се вярва, има много такива случаи, в които след раздяла, и двамата оценяват колко страхотен човек е другият и решават да запазят топли отношения. 

Можете да му споделяте за момчетата, с които излизате в момента. Ако вече е минало достатъчно време, откакто с него сте разделени, нормално е да сте започнали да търсите вашия човек. Не се притеснявайте да казвате на бившич си за това. Той със сигурност Ви мисли най-доброто и ще Ви каже право в очите дали въпросният кандидат е достоен за Вас. Няма изгода да Ви лъже, защото така или иначе и двамата сте поели по свой път. Така че, доверете му се. А и все пак е мъж и разбира по-добре себеподобните си.

Представете си, че наистина съветите му проработват и Вие вече си имате нов приятел? Ами сега.. нима трябва да сложите край на чуванията и вижданията с бившия? Съвет: Запознайте новия си любим с бившия, обяснете му за крепкото Ви приятелство и му покажете, че няма от какво да се притеснява. 

В днешно време истинските, откровени и добри хора са все по-голяма рядкост. Затова, ако вашият бивш е такъв, то не го губете като човек!

Автор: Теодора Георгиева

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay