6 неща, които уверената жена вижда в огледалото

6 неща, които уверената жена вижда в огледалото

Самочувствието на всяка жена е важно за нейното щастие и пълноценен живот. Увереността в самите нас идва от начина, по който възприемаме тялото си, външния вид като цяло, и уменията си. Истината е, че колкото по-добре се чувствате в кожата си, толкова по-добре ще изглеждате. Въпросът е какво ни кара да се чувстваме перфектни? И самочувствието означава ли, че не виждаме несъвършенствата си?

И все пак има жени, които се чувства достатъчно уверени и привличат други хора, които вярват в себе си до тях. Ето какво виждат те в огледалото:

1. Намират красота в несъвършенствата си

Уверените жени вижда своите външни недостатъци, както и емоционалните, които не могат да не се отразят в чертите на лицето, като тъгата и щастието. Но, те не се страхуват да признаят, че не са перфектни и въпреки това се харесват, защото всеки  е красив по свой начин.

2. Знаят силните и слабите си страни

Всяка жена има нужда от любов, подкрепа и внимание, но не бива да пренебрегва себе си и собствените си нужди, заради тези неща. Самочувствието помага на уверените жени да ценят себе си и да балансират емоциите си.

3. Виждат, че увереността винаги е придружена с доза притеснение

Когато се погледне в огледалото, една уверена жена вижда любов и самоуважение. Тя знае в какво е добра и се наслаждава на предимствата си. Освен това, тя вижда и своите съмнения и страхове. Като признава, че те съществуват, по-лесно се превъзмогнат и не са толкова притеснителни.

4. Виждат резултатът от собствените си избори

Жените със самочувствие осъзнават своите избори и носят отговорност за тях и поведението си. Така, че когато се погледнат в огледалото да виждат гордост от правилната посока, която са поели и увереност за поемане на нови начинания. Може би не всеки избор е бил най-правилен, но трябва да се отбележат по-добрите.

5. Поставят си цели

Уверената жена си поставя ясни цели и ги следва. Тя знае ценностите си и е и ги следва с ентусиазъм. Когато се огледа, тя вижда отражение на убежденията си.

6. Виждат доброто си сърце

Добротата краси човека. Увереността не е необходимо да излъчва арогантност. Те помнят трудностите, с които се е сблъскало доброто им сърце, но не се е променило. Виждат борбите си и малките победи над емоциите, които са ги направили още по-добросърдечни.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay