6 причини, поради които трябва да отидете на сватбата на бившия си( и 1 причина да не отидете)

А вие бихте ли отишли?

6 причини, поради които трябва да отидете на сватбата на бившия си( и 1 причина да не отидете)

Е, случва се. Вие не мислехте, че той ще го направи, но го направи. Вашият бивш се жени. Преди вас.

Няма нужда от паника! Това не е чак толкова голяма работа. В края на краищата сте млади, великолепни и има много причини, поради които трябва да присъствате на тази сватба, и то с високо вдигната глава.

Ето защо трябва да присъствате:

1. Можете да отидете на сватбата и да докажете колко страхотно се справяте

Хубавият живот е най-голямото отмъщение! Само защото той се е разделил с вас не означава, че не трябва да отидете на сватбата. Облечете най-красивата и сексапилна рокля, която имате и покажете на тези хора, че се справяте повече от добре след раздялата.

Другият сценарии е следният: вие сте се разделили с него и това е неговият начин за отмъщение? Добре, няма проблем, да преминем към точка 2...

2. Сватбите са страхотно място да срещнете някого

Сватбите са страхотно място за срещи. Помислете: любовта е във въздуха. Буквално! Двама души просто изразяват любовта си един към друг. Сватбите имат романтична атмосфера. Алкохол, романтична музика. Едва ли има по-подходящо място за среща.

Но ако все пак сватбата на бившия е нещо, заради което плачете на рамото на приятелката си, прочетете следващата причина.

3. Сватбите са извинение вие да поканите някого на среща

Всички имаме този приятел, който искаме да е нещо повече от приятел. Може би той никога не е направил стъпка и вие сте изплашени. Ходенето на сватба е страхотно извинение да го поканите да дойде с вас. Официално няма да бъде среща, освен ако вие не пожелаете да е.

4. Все още сте приятели с бившия си и искате да отпразнувате специалния ден, заедно с него

Добре, и това се случва. Това не е някаква легенда или мит. Наистина има случаи, в които хората остават приятели след края на романтичната им връзка. Ако наистина сте приятели с бившия си е повече от редно да присъствате на най-важния ден в живота му. Разбира се, отново трябва да бъдете със страхотна рокля и прическа, но в крайна сметка приятелите се подкрепят, нали така?!

5. Сватбите са забавни, а вие заслужавате една забавна вечер

Кой не обича да яде, пие и да се забавлява цяла нощ?! Сватбите са страхотен повод за малко забавление. Отивайте! И се забавлявайте много!

6. Направете го за момичетата

Вземете най-добрата си приятелка и превърнете сватбата на бившия в една страхотна женска вечер. Кой казва, че вашият придружител трябва да бъде мъж?

Все още не сте убедени, че трябва да отидете? Добре, може би сте прави. Има и една причина, поради която вероятно не трябва да отидете.

Свършено е.

Разделили сте се. Той не е вашият човек. Той е вашият бивш. Това означава, че е извън живота ви. Приключили сте. Край.

Няма причина да отидете на сватбата му и да се преструвате, че напълно сте приели факта, че той се жени преди вас. Може би сте. Може би не сте. Но само вие можете да решите дали посещението на сватбата на бившия ще ви бъде полезно в дългосрочен план или не.


Ако наистина сте приятели с бившия си и мислите, че това може да е забавна вечер, тогава просто отидете и се забавлявайте.

Но ако не мислите така, не се насилвайте. Няма какво да доказвате. На никого. Нито на него, нито на себе си. Да прекарате цяла вечер, преструвайки се, че ви е много приятно няма да е добре за вас. Така че, ако нещата стоят по този начин, излезте с приятели във вечерта на сватбата и се забавлявайте. Или може да прекарате вечерта с онзи приятел, който искате да е нещо повече от приятел...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay