7 добри причини да не се обвързвате през 2017 г.

Помнете, че не е задължително да имате мъж до Вас, за да сте щастливи

7 добри причини да не се обвързвате през 2017 г.

Всички мечтаем за прекрасен мъж, който да е много любящ, топъл и внимателен с нас. Всички мечтаем за любов и нежност. Ние искаме да Ви напомним, че не мъжете правят живота ни красив и стойностен, а самите ние. Всичко зависи от това как гледаме на света, как прекарваме времето си, колко значими неща правим. Даваме Ви 7 причини да не започвате връзка през тази година, ако сте необвързани.

- Имате толкова много време за себе си и проектите си. Възползвайте се от това и се развивайте в посоката която желаете. Така имате много повече време да се запишете на курсове, да усъвършенствате уменията си, да учите, да вървите нагоре. Ако имате мъж до Вас, той ще поглъща много от времето Ви, особено в началото на връзката.

- Можете да правите каквото, когато си поискате, без някой да е недоволен от това и да Ви мърмори постоянно.

- Има шанс да изпълните новогодишните обещания. Да, любовта може да бъде стимулираща, но понякога може да действа и в обратен аспект. 

- Можете да пътувате колкото и където поискате. Няма да има кой да Ви казва, че имате домашни задължения.

- Имате много повече време за приятелите си. Да, вечерите с приятелки са толкова забавни и приятни, а когато си необвързан, те не са събитие, а ежедневие и това е страхотно.

- Имате много време за себе си, да четете книги, да гледате телевизия, да се разхождате.. Всичко, което вие пожелаете. Вие, не Той!

- Годината ще е прекрасна, защото няма да трябва да се грижите за същество, което се нарича мъж, но в действителност е дете. Ще имате правото и привилегията да се грижите само и единствено за себе си! Да се глезите и почивате!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay