7 странни неща, които мъжете смятат за привлекателни

Вижте кои неща най-много привличат мъжете

7 странни неща, които мъжете смятат за привлекателни

Колкото и да е странно, понякога недостатъците ни засилват привлекателността ни и нещата, от които се срамуваме, се оказват очарователни и дори съблазняват мъжете.

Да бъдеш привлекателен, не винаги означава да бъдеш безупречен!

1. Потене

Когато се изпотим и не сме във фитнес залата, това е някак срамно и неудобно. Потта не е най-приятното нещо, но говори много за нашите чувства. Учените казват, че "ароматът на щастието" е много заразен и когато го усещаме, може да почувстваме положителни емоции.

2. Заразителен смях

Психолозите казват, че ако се срещнем с някой, който ни кара да се смеем искрено, една романтична връзка с този човек може да има положителен резултат. Животът ще бъде изпълнен със смях и положителни емоции почти през цялото време.

3. Очила

Вече не е нужно да носите очилата си само за четене. Изследванията показват, че мъжете смятат жените с очила за по-привлекателни и секси.

4. Светли линии от презрамки

Светлите линии на тяло с тен, изглеждат дори по-красиви. Те привличат вниманието на мъжете и ги карат да докосват тези нежни части от кожата ви. 

5. Рошава коса

Естествени вълни, небрежни кокове и рошави опашки са прически, които мъжете харесват, защото знаят, че не могат да ги развалят, когато ви прегръщат. Освен това, така жените изглеждат по-естествено.

6. Липсата на грим

Учените са изчислили, че 40% от мъжете считат жените без грим за по-привлекателни.

7. Коремче

Малко мазнини на корема добавят допълнителни точки към вашата привлекателност. Най-важното е да се обърне внимание на пропорциите на тялото ви. Изследванията показват, че мъжете харесват повече жени с тяло тип пясъчен часовник.

Бонус

Жена, която не носи грим, има небрежна прическа и краде храна от чинията на мъжа, е най-привлекателната жена в очите на мъжа.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay