8 неща, които да направиш на 8-ми март

8 неща, които да направиш на 8-ми март
Canva

Март месец е символика на всичко онова, което чакаме цяла зима. Повече слънчеви лъчи, повече зеленина и повече добро настроение. Макар, че може да се порадваме на няколко добри дни никой не ни гарантира, че няма да има и лоши такива. Непредсказуем, но все така обичан, март месец не случайно е и месеца на жените.

И за да сме сигурни, че ще започнеш месеца ударно и с много позитивна женска енергия ти споделяме 8 неща, които да направиш на 8-ми март.

1. Купи си нещо

Едва ли някога ти трябва причина, за да си купиш нещо, но сега си имаш и официален повод. Личен празник, който ти дава всяко едно право да се поглезиш. Дали ще е нова рокля, чанта или бижу, сега е момента да се насочиш към магазините без капка угризение.

2. Направи жест към приятелка

Най-добрият начин за получаване на хубава енергия е като даваш такава. И на кой по-подходящ човек да я дадеш от твоята най-добра приятелка. Любим фреш, лека закуска или просто някой нов гланц и сме сигурни, че ще зарадваш както себе си, така и любим човек.

3. Облечи се добре

8-ми март е идеалния момент да сложиш таза рокля или обиците, които пазиш за специален повод. Не винаги се събуждаме с добро настроение, но има ли нещо, което добър аутфит да не може да оправи?

4. Хапни любима храна

Суши, прясна паста или любимия хамбургер. Позволи си да похапнеш любимата кухня, а gulty pleasure-а остави за друг ден.

5. Обади се на майка ти.

Ако вече си минала през периода, в който само се караш с майка ти, то най-вероятно си разбрала, че тя е човека, който винаги ще бъде до теб и ще те подкрепя. Бърз поздрав и едно "как си”, събрани в 10-минутен разговор, може да направят чудеса, а какво по-хубаво от един майка-дъщеря разговор.

6. Излез на слънце.

Да, банално. Но факт. Слънчевите лъчи и природно добавена доза витамин Д са всичко, което може да искаш преди сутрешното кафе или в обедната почивка. И след дългата му отпуска на слънцето предните месеци май е редно да го поздравиш и ти, нали?

7. Вземи си свежи цветя

Независимо от това дали ще ги получиш или ще си ги вземеш сама, то се постарай да не оставаш без цветя за празника. Свежият букет около теб има силата да разгърне и твоята енергия. Не подценявай силата му.

8. Погрижи се за себе си вечерта

Въпреки, че така любимият ни празник е само един ден, то това не значи, че всеки следващ не може да е също толкова специален. Завърши деня си с хидратираща маска за лице и любимия сериал, за да се събудиш със същото добро настроение и на 9-ти март.

Всеки ден и месец може да е наш ако разберем колко сме специални!

Автор: Йоана Томова

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay