8 неща, които не бива да казвате на приятелките си за брака си

Не е нужно да споделяте всичко

8 неща, които не бива да казвате на приятелките си за брака си

Въпреки че нашите приятели са най-близките ни хора и нашето семейство, има неща, свързани с брака ни, които не бива да им споделяме. В някои случаи това би нарушило личното пространство на съпруга ви, а в други случаи подценяваме това как хората гледат на брака. Бъдете внимателни, когато споделяте информация за брака си, ето нещата, които не бива да споделяте на приятелите си. 

1. Подробности за сексуалния ви живот

Всички ние разговаряме с приятелките си за секс. Не казваме, че това е лошо, но не бива да споделяте целия си сексуален живот в детайли. Има някои неща, които са прекалено лични и трябва да се знаят само от вас и вашия партньор. 

2. Всеки скандал

Нашите приятели са там, за да са до нас, когато се скараме с половинката си, но ако споделяте прекалено много детайли, рискувате приятелките ви да намразят съпруга ви, а никой не иска това да се случва. Ако искате да споделяте по- подробно, правете го само с най-близките си приятели. 

3. За афера

Да, за всеки е трудно да пази тази тайна. Това е ситуация, в която не знаем какво да правим и всичко, от което се нуждаем е приятелски съвет. Споделете тази тайна само с човек, на когото вярвате на 100%. 

4. Пари

Доходите в семейството не са нещо, което трябва да обсъждате с когото и да било. Парите са малко деликатна тема. Информацията за парите трябва да остане вкъщи. 

5. Въпроси за психично здраве или умствени увреждания

Въпросите за здравето също са деликатни. Ако някой от семейството има някакви психически проблеми или увреждания, вие трябва да го подкрепяте, а не да разказвате наляво и надясно. Ако мислите, че някой от приятелите ви може да ви помогне, споделете му, в противен случай по-добре си мълчете. 

6. Семейна драма

Не бива да споделяте семейни драми и различни раздори в семейството. 

7. Сексуални злополуки

Ако имате някакви проблеми в леглото, първо ги обсъдете по между си, преди да ги споделяте с приятелките си. Това е прекалено лична информация. 

8. Миналото

Вашият съпруг има тъмно минало? Спестете тази информация на приятелките си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay