8 типа мъже, с които никоя жена не иска да се среща

Ето от какви типове трябва да бягаме

8 типа мъже, с които никоя жена не иска да се среща

Има мъже и Мъже! Както всичко на този свят, така и мъжката половина от човечеството не може да бъде сложена под общ знаменател. Момчетата са толкова различни, че няма как да лепнем един етикет на всички. Има такива, които ни правят неземно щастливи и са толкова сладки. Но има и такива, които ни се иска да не срещаме никога.

Днес ще си говорим за втория тип мъже - онези, с които не искаме да ходим по срещи. Онези, които притежават непоносими качества, които могат да съсипят всички шансове за потенциална връзка. Запознайте се с няколко от най-дразнещите типове мъже!

1. Господин "Твърде несигурен, за да е искрен”
Преди да бъдете с някой друг, трябва да опознаете напълно себе и да знаете какво искате. Трябва да се научите да бъдете честни и откровени. Е, този човек няма идея как да бъде такъв. Той предпочита да лъже за… всичко! Измисля какви ли не детайли за живота си, които лесно може да проверите, но на него не му пука, защото предпочита удобната лъжа пред приемливата истина. Как ли ще започне да лъже, ако нещата станат сериозни? По-добре да не разбирате!

2. Господин "Аз знам всичко”
Имате си истински медиум, не сте ли късметлийка! Този човек е пълен всезнайко и то не в добрия смисъл на думата. С него не може да се спори, нито да се излезе на глава. Той винаги ще бъде прав, а вие винаги ще грешите - какво по-"хубаво" от това...?

3. Господин "Арогантен с главно А”
Има една друга дума, която може да опише перфектно този господин и тя започва със з.. и завършва на ...адник! Няма какво друго да кажем за него, освен че трябва да стоите колкото се може по-далеч от такива индивиди.

4. Господин "Безсрамен флиртаджия”
Той ви сваля най-нагло, а още по-лошото е, че преди минутка се е опитал да приложи нелепите си трикове и на най-добрата ви приятелка. Такива хора са или пияни, или много отчаяни или просто са неприятни!

5. Господин "Жените нямат право на глас”
Тези мъже се срещат все още, нищо, че се намираме във второто десетилетие на 21 век. Те смятат жените за по-недостойния пол и са на мнение, че мъжът трябва да управлява абсолютно всичко.

6. Господин "Пълен грубиян”
Не, той не е просто симпатично лошо момче, по което бихте си паднали в гимназията. Той е истински грубиян, който обижда хората съвсем съзнателно и винаги си търси белята.

7. Господин "Заядливко”
Той е най-добрият приятел на господин "Аз знам всичко”. Този мъж живее, за да спори и спори толкова разпалено, че може да се изплашите за живота си. Винаги е готов да ви противоречи и да не ви остави на спокойствие дори за миг.

8. Господин "Аз контролирам всичко”
Той е твърде несигурен в себе си и го показва по интересен и доста ужасен начин. Иска винаги да контролира събитията и вашия живот. В крайна сметка измъкването от лепкавите му лапи може да се окаже доста трудно и трябва да действате навреме.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay