9 несъзнателни неща, които мъжете правят

9 несъзнателни неща, които мъжете правят

Развиването на чувства към мъжа може да започне от малки подробности и конкретни ситуации. Жените обикновено имат остър поглед за тези черти, докато момчетата като цяло дори не осъзнават магическите си сили.

Въпреки че привличането между двама души не може да бъде напълно обяснено, има някои елементи, които със сигурност го улесняват и правят другия човек силно привлекателен.

Ние сме очаровани от причините, които карат женските сърца да трептят. Ето защо събрахме списък с неща, които жените обичат да намират, когато търсят "единствения".

1. Показване на уязвимост и изразяване на емоции

Мъжете най-често си мислят, че трябва да изглеждат жилави и мъжкари, но истината е, че споделянето на чувства е това, което наистина привлича жените. Като разкриват чувствителната си страна, те позволяват на другия човек да ги разбере напълно, и това със сигурност изгражда по-дълбока и по-силна връзка между партньорите.

2. Да бъдеш дълбоко запален по нещо

Наблюдаването на човек, напълно потопен в любимото си хоби, е очарователно преживяване. Независимо дали възстановява колата си, рисува или играе билярд, фактът, че се грижи дълбоко за нещо, показва, че има търпение, може да се отдаде напълно и не се страхува да се потопи в нещата, които обича. Хобитата позволяват на хората непрекъснато да се усъвършенстват, което ги прави по-надеждни партньори в живота.

3. Да бъдеш добър слушател

Мъжът, който е страхотен слушател, е безценен и припомнянето на това, което половинката му е споделила преди време, доказва, че той наистина се интересува и че прави партньора си приоритет. 

4. Малко пот никога не наранява никого

Според проучване, мъжката пот съдържа съединение, което променя хормоналните нива на жените, кара ги да се чувстват по-позитивни, увеличава сърдечната честота. 

5. Заинтересованост към външния вид 

Освен очевидния факт, че да имаш спретнат, чист и добре изглеждащ партньор е приятен за всички сетива, човек, който отделя време, за да изглежда добре, е много ценен по много причини. Наличието на ежедневни ритуали и придържането към тях означава, че човек може да се ангажира, последователен е и не е мързелив.
И най-вече, ако човек се грижи за себе си, това означава, че той има достойнство и обича себе си, следователно е готов да изгради стабилна връзка с партньор. Защото, за да започнете здравословна връзка, и двете страни трябва първо да се чувстват комфортно в собствената си кожа.

6. Запретване на ръкавите

Мъжете, които навиват ръкавите си, е едно от онези мистериозни неща, които карат повечето от жените да припадат. За повечето жени има нещо необяснимо неустоимо във виждането на предмишниците и вените на мъжа. Може би завитият ръкав подсъзнателно показва, че мъжът не се страхува да си изцапа ръцете. 

7. Показва откритост чрез езика на тялото си

Можете да разберете толкова много за някой само от начина, по който той седи и се държи около другите. И през вековете жените са усвоили изкуството да "четат" мъжете. Според проучване, отпускането и експанзивната поза е признак на откритост, което се счита за романтично привлекателно. Така че затворените ръце и кръстосаните крака са голямо не-не, що се отнася до играта на запознанства.

8. Грижа за животните

Той може просто да разхожда косматия си приятел по улицата, но това може да е достатъчно, за да привлече вниманието на жените и да предизвика интереса им. Според резултатите от проучване мъжете имат по-голям шанс да получат номера на жена, когато са придружени от своя домашен любимец.

Освен че домашните любимци са очарователни, притежаването им е огромна отговорност и изисква много отдаденост и грижа. Така че това може да е добър индикатор, че човекът е готов да се грижи за семейство. 

9. Умение за готвене

Поговорката казва, че пътят към сърцето минава през стомаха и много жени се съгласяват, че мъжът, който готви, е много привлекателен. Има нещо толкова неоспоримо привлекателно в това да гледате как мъжът ви опитва нова рецепта или пресъздава известното ястие. Това е знак, че той обича да се грижи за вас, иска да ви угоди и ще бъдете доволни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay