RA URU HU и историята на Хюман Дизайн

RA URU HU и историята на Хюман Дизайн

Ра е роден на Алън (Робърт) Кракоуър в Монреал, Канада на 9 април 1948 г. и прекарва ранните си години там.

След като получава бакалавърска степен по изкуства, кариерата му го отвежда в света на бизнеса като рекламен директор, издател на списания и медиен продуцент. Изкуството е важно за Ра и той се изявява като композитор и изпълнител през целия си живот.

През 1983 г. той напуска Канада, за да пътува, като в крайна сметка намира пътя си до остров Ибиса, където прекарва години, работейки като училищен учител.

През януари 1987 г. той има необичайно мистично преживяване, последвано от среща с "Глас", интелигентност, далеч по-добра от всичко, което някога е изпитвал. Тази среща продължи осем дни и нощи, през които той получи предаване на информация - това, което днес е известно като "Система за дизайн на човека".

През 1989 г., след срещата си с Гласа, Ра Уру Ху написва Rave I'Ching, основата, върху която почива Хюман Дизайн и ключът към отключването на кода на нашата генетика. Като най-старият от китайските класически текстове, I'Ching, или Книгата на промените, е древен инструмент за гадаене, използван повече от три хиляди години.

Ра посвещава следващите 25 години от живота си на развитието и преподаването на Системата по целия свят,

Заедно със семейството си той живее в САЩ, Германия и през по-голямата част от времето в Ибиса, Испания, където почина през март 2011 г.

***

Специалистката по Хюман дизайн и тиктокър Теди Неделчева ни беше на гости, за да ни въведе в тази алтернативна наука. Също така тя разчете нашите персонални карти и ни издаде много детайли относно характерите ни. Вижте повече във видеото:

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay