Вдъхновяващи мисли и цитати за един по-позитивен ден

Вдъхновяващи мисли и цитати за един по-позитивен ден

Депресията е чумата на 21-ви век! В днешно време ежедневието ни е толкова забързано и натоварено, че лесно можем да попаднем в капана на депресията. Лесно духът ни може да бъде сломен и за съжаление хората са изключително негативно настроени и депресирани. За да бъде пълноценен животът ни и да се движим напред и нагоре, има едно много важно условие- да мислим позитивно. Всеки човек трябва да осъзнае, че всичко е преходно и че след всяка трудност следва щастие. Без значение през какво преминаваме, трябва да гледаме напред и да не губим надежда. Ако избугим надеждата и позитивното си мислене и ние самите сме изгубени...

Прочетете няколко вдъхновяващи и позитивни мисли и цитати, за да имате един щастлив ден, а и не само един...

"Денят е такъв, какъвто си го направите! Затова защо не го направите великолепен?”

- Стив Шулте

"Не можете да нагодите всяка житейска ситуация по своята мярка, но можете да нагодите отношението си така, че да бъде по мярката на всяка ситуация.”

- Зиг Зиглар

"Не можем да избягаме от болката; не можем да избягаме от вродената природа на нашия живот. Имаме обаче избор. Можем да се предадем и да плачем или да се борим, да настояваме и да създадем живот, който си струва да живеем – един благороден живот. Болката е просто факт; начинът, по който я оценяваме, е въпрос на избор.”

- Джейкъб Хелд

"Всеки проблем крие в себе си толкова огромна възможност, че пред нея самият проблем е микроскопичен. Най-великите истории за успехи са създадени от хора, които са разпознали проблема и са го превърнали във възможност.”

- Джоузеф Шугърман

"Оптимизмът е най-важната човешка способност, защото ни позволява да развиваме идеите си, да подобряваме живота си и да се надяваме на по-добро утре.”

- Сет Годин

"Убежденията имат силата да създават и силата да унищожават. Човешките същества притежават невероятната способност да вземат всяко преживяване от ежедневието си и да извлекат от него смисъл, които ги лишава от силата им, но също така и смисъл, който буквално би могъл да спаси живота им.”

- Антъни Робинс

"Животът е 10% това, което ти се случва и 90% - как го възприемаш."

"Посрещайте всяка утрин с усмивка. Погледнете към новия ден като към специален дар от Създателя, още една златна възможност да завършите онова, което не можахте да сторите вчера. Творете себе си. Нека първият час от сутринта ви да зададе ритъма на успеха и позитивните действия, който със сигурност ще отекне в целия ви ден. Днешният ден никога няма да се случи отново. Не го пропилявайте с лош старт или дори с никакъв. Не сте родени да губите.”

- Ог Мандино

"Какво струва на човек да въздържи езика си от лоши думи, ума си от лоши мисли, сърцето си от лоши чувства? Въздържи ли се от лошото, от злото, той ще бъде щастлив."

- Петър Дънов

"Доброто е магия, с която човек превръща отрицателните сили в положителни. Закон е: когато имаш препятствия, мъчнотии или тежка болест, направи една жертва и те ще се отстранят."

- Петър Дънов

"Уверен ли си в успеха на твоята мисъл и твоето чувство? Не е достатъчно само да имаш подтик. Без увереност в това, към което се стремиш, няма успех."

- Петър Дънов

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay