Внимание: Забранено на първа среща!

Внимание: Забранено на първа среща!

Най-накрая, след шест месечно закърпване на разбитото си сърце, вече се чувстваш готова да се излюпиш от своята черупка и отново да изпиташ трепетното изживяване наречено "първа среща". Но замисляйки се какво ти предстои, в главата ти яростно започват да прехвърчат какви ли не мисли и сякаш леко започваш да се паникьосваш. Ами сега... какво ще облечеш, как да се държиш, за да го омаяш, сладникъв коктейл или твърд алкохол ще си поръчаш? Все важни неща, нали? Имаш усещането, че този човек може би е правилният и въобще не ти се иска да проваляш първата ви среща. Точно обратното – за нея трябва да разказваш дълго на приятелките си, напомняйки им, че понякога нещата просто се случават, както трябва. Ето какво Не трябва да правиш: 


 1. Не закъснявай

Много добре знаеш, че ти е нужно повечко време, за да изглеждаш добре на първа среща. Като добавим и факта, че изборът на подходящо облекло, което леко да издава твоята уникалност със сигурност изисква няколко различни проби, то по-добре прецени добре графика си. На никого не му я приятно да чака, още повече когато е под напрежение, затова не предизвиквай отрицателни емоции още преди началото на срещата. 


2. В никакъв случай не разказвай за бившите си

Би трябвало да се забавляваш, а не отново да изживяваш старата си любовна драма и то въвличайки напълно непознати хора в нея. Замисли се, миналото си е минало, а и май вече отдели прекалено много време, за да забравиш случилото се. Вместо това се концетрирай над настоящия момент и опознай новия ти събеседник. Винаги можеш да научиш нови интересни факти или забавни истории. Ако се нуждаеш от вдъновения, хвърли един поглед тук. 

 

3. "Развържи" езика си

Мълчанито не приятно никому. Сигурни сме, че си имала какви ли не откачени моменти или си се сблъсквала с доста щури хора. Ако си толкова притеснена и не ти идва на ум каква тема да подхванеш, се сети за тях. Току виж ледът бъде разбит и срещата потръгне в по-интересна посока. Мъжете обичат нежните им половинки да проявяват чувство за хумор и се впечатляват от чувствителни девойки. Но не прекалено, нали?

 

4. Спри да сравняваш

Мъжът пред теб е тотално различен от хората, които си срещала до сега. Е, в такъв случай не бързай да го осъждаш или да го сравняваш с предишните си гаджета. Съветваме те да преоткриеш нови висоти – може би точно тази толкова различна личност ще те отведе до нови места, провокирайки в теб също толкова различни емоции.

 

5. Не бъди надменна

Нацупени устни и надменен поглед – две много отблъскващи мъжете действия, когато говорим за по-сериозни намерения. Постави се на негово място, представи си, че той е арогантен и нахален. Вечеряте заедно, а неговото държание те кара да си мислиш "Боже, какви хора има!" и отчаяно се надяваш телефона ти да звънне, за да се измъкнеш от провалената вечеря. Нормално е и двамата в началото да не сте себе си, да се държите странно и понякога глуповато. Все пак притеснението оказва голямо влияние. Запомни, че е добре да се държиш приятлски и да си искрена. Добронамереният ти тон ще промени обстановката, а лъчезарната ти усмивка ще му покаже, че има реални шансове да те спечели.

 

6. Без излишни притеснения

Колкото повече мислиш за срещата, толкова повече се притесняваш. А ако си психически разтревожена, това ще си проличи и в действията ти. Събеседникът ти е просто човек, точно като теб. Той също изпитва известни притеснения, но ако и двамата не успеете да овладеете емоциите си, няма да можете си изкарате наистина приятно. Бъди уверена – гледай го смело в очите, задавайки му въпроси за неговите интереси, като уверено използваш и езика на тялото си. Мъжете се удивяват от уверени и смели жени.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay