Всяка четвърта жена не харесва предложението си за брак

Когато ТОЙ попита иска ли ТЯ да му стане съпруга

Колкото и изтъркано да звучи, всяка жена още като малко момиченце започва да си мечтае как ще каже "ДА!" на любимия. Представя си романтична атмосфера, влюбения поглед на своя избраник и красивия нежен пръстен, който грейва на още по-нежната й ръка... Оказва се обаче, че всяка четвърта жена не харесва особено начина, по който и е бил предложен брак. Това сочат данните от проведено проучване на сайтовете The Knot и Men's Health. 

 

26% от анкетираните заявили, че биха искали моментът да е бил по-романтичен, по-оригинален и някак по-интимен.

 

Като голяма грешка, която могат да допуснат партньорите, дамите отбелязват липсата на пръстен. А пръстенът е нещо много важно!

 

96% от дамите заявили, че годежният им пръстен е точно такъв, какъвто са искали. Това по всяка вероятност се дължи на факта, че бъдещите булки са давали някакви знаци на любимия какво точно харесват или дори заедно са го избрали.

 

За 76% от мъжете е много важно да направят предложението като коленичат, а само за 46% от жените това е важно.

 

Данните от проучването също така сочат, че след предложението 84% от бъдещите младоженци първо са споделили с родителите и след това с приятелите си. Около 75% от жените и 60% от мъжете са съобщили радостната вест във Facebook.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay