Въпроси, които никога не задавайте на среща, ако искате връзка мечта

Въпроси, които никога не задавайте на среща, ако искате връзка мечта

Да имаш среща, която без проблемно да върви добре, е почти толкова непредсказуемо, колкото и времето. Дори ако успеете да изградите искра между двамата, тя лесно може да изчезне с появата на едно грешно действие или дума. Задаването на правилните въпроси, воденето на разговори от взаимен интерес, комплименти и други е начинът да предизвикате романтиката между вас.

Един грешен ход обаче и срещата ви може да отиде по дяволите. Тъй като не познавате човека отсреща толкова добре, е напълно вероятно да засегнете тема, която няма да бъде подходяща. Ето кои теми да не коментирате, за да имате пълноценна първа среща.

"На къде мислиш, че отива връзката ни?"

Задаването на този въпрос точно на първата среща или дори на следващите няколко винаги ще ви покаже като прекалено нетърпелив човек. Ще ви покаже като отчаян човек, който е твърде нетърпелив и бърза да се отдаде на някого.

"Изглеждаш доста симпатичен, защо още си сам?"

Можете да ударите грешен акорд с този въпрос. Това би накарало другия човек да почувства, че нещо не е наред с това да останеш неженен. Или може да го накара да се почувства така, сякаш питате за конкретни негови недостатъци, поради които все още е сам. Опитайте се да изглеждате щастливи, че невероятният човек пред вас все още не е обвързан.

"Как изглеждам?"

Това е прост, но доста ясен въпрос. Някои може да се чувстват неудобно да отговарят на този въпрос. Що се отнася до външния вид, ако произнесете комплимент, който противоречи на външния им вид, това може да се почувства гадно за другия човек.

"Как са приключили старите ти връзки?"

Знайте, че срещата ви би разказала миналите си преживявания, ако й е удобно. За много хора това е твърде чувствителна тема. А вашето любопитство би се показала като прекалено.

"Каква е религията ти?"

Зададете ли този въпрос, смятайте, че срещата е приключила. Оставете другия да разкаже за себе си и в процеса на разговор ще разберете каквото ви е нужно.

 "Искаш ли още едно питие?"

Задавайки този въпрос, ще създадете впечатление, че сте дошли на тази среща само за да убиете малко време, което иначе щяхте да прекарате сами вкъщи. Питиетата създават предпоставки за приятен разговор, но бъдете предпазливи с консумацията им.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay