Годишен хороскоп за 2021 година

Каква ще бъде следващата година?

Годишен хороскоп за 2021 година

2020 г. беше тежка, зловеща и изненадваща година. Хороскопът за 2021 г. ни насърчава да планираме бъдещето си. Точният момент е да определим целите си.

Ретроградният Меркурий от януари 2021 г. ще бъде лека пречка по пътя и завръщане към реалността, с нови визии, по-съзнателни избори и нови преживявания.

2021 година е уникална от астрологична гледна точка, защото обявява началото на дълъг период от двадесет години, в който нашият свят ще премине през огромни промени.

Юпитер ще бъде във Водолей от 18 януари и тази астрална комбинация означава, че е точното време за по-продуктивно начало на годината във всички отношения.

През следващата година някои зодии ще имат по-голям късмет от други.

Почти всички знаци ще се радват на изобилна година, пълна с много събития, но и такава, която ще подчертае финансовата стабилност, придобита с големи усилия.

Астролозите обаче твърдят, че не трябва да преминаваме от едната крайност в другата, така че не се препоръчва да се прекалява с нищо. 

Трябва да имаме предвид, че 2021 г. не е година за спестяване, като ключовата дума е умереността.

Телецът е фаворитът на 2021 година и ще се радва на значителни финансови печалби.

По този начин родените под знака Телец ще бъдат по-мотивирани да работят усилено и дори да започнат бизнес, който ще им донесе много високи печалби за кратко време.

Скорпионът е вторият зодиакален знак, който ще има много лични и професионални успехи тази година.

Скорпионите ще имат много възможности през тази година, от които трябва да се възползват максимално. 

Рибите са третият астрологичен знак от Зодиака, който ще има големи шансове да печели пари и да се развива професионално тази година, ако знаят как да оставят настрана гордостта си и да подхождат към всичко с дипломация.

В любовта и кариерата Рибите ще имат успех, ако се научат да бъдат търпеливи и да се възползват от благоприятните моменти.

Пари и кариера

Ако 2020 година не е била необикновена във финансово отношение, хороскопът за кариера за 2021 г. носи финансови печалби за почти всички зодии.

Поради влиянието на две важни планети - Юпитер и Сатурн, 2021 година е добре представена от гледна точка на кариерата за всички 12 зодии.

Звездите имат страхотни изненади за вас, но и предизвикателства! Следващата година ще бъде незабравима!

Първата част на годината (януари, февруари и март) ще бъде натоварена, с много отговорности, но през втората част на годината, всичките ви усилия ще ви се отплатят.

Любов

Телец и Скорпион ще имат късмет и лош късмет в любовта тази година.

По-точно, ако през първата част на годината нещата няма да са съвсем прекрасни за тях в любовния им живот, започвайки от септември, те имат всички шансове да се оженят, ако са във връзка или да намерят любовта на живота си, ако все още нямат партньор.

2021 година ще бъде много благоприятна за Водолей и Риби. Предстоят им много приятни изненади през тази година. 

Тези, които са самотни, ще намерят своите половинки през втората част на годината и ще решат да мислят за общо бъдеще. 

За Овните, техните мечти, идеали и лични връзки ще бъдат много важни. 2021 г. идва със специална енергия за тях и техният оптимизъм е на върха.

Овните ще имат повече вяра в себе си, но и в другите, което е толкова съществен елемент при изпълнението на техните планове.

2021 г. носи повече енергия за Скорпионите, а също така ще улесни комуникацията със семейството и приятелите. Освен това те ще имат повече смелост да мечтаят и да сбъдват мечтите си.

Водолеите ще намерят отговорите на въпроси, които си задават от дълго време. 

Може би се чудите кои зодии ще ударят джакпота във всички сфери на живота тази година. Изглежда, че 2021 г. носи отлични новини за поне три знака.

Жените Овни, Близнаци и Стрелец ще имат успех във всичко, с което се захванат. 

Ретроградни планети през 2021

Датите на Ретрограден Меркурий през 2021:

30 януари - 21 февруари (Водолей) 

Ще възникнат трудности при изразяването на чувства и сълзите стават ежедневен навик. През този период много от нас ще бъдат самотни, за да избегнат емоционални рани. Също така сме склонни да пазим повече тайни и да премълчаваме. 

29 май - 22 юни (Близнаци)

В Близнаци ретроградният Меркурий също оказва влияние върху емоциите и чувствата. Сега вече няма да намерим убежище в самотата, а семейството е пряко засегнато. Отношенията с роднините ще страдат и на бял свят излизат различни проблеми от миналото. 

27 септември - 18 октомври (Везни)

Това е третият път, когато Меркурий е ретрограден през 2021 г. Проблеми, които са били дълбоко скрити в подсъзнанието, сега излизат наяве, където ги погребваме, надявайки се да ги забравим. Това не е възможно и когато изплуват на повърхността, те предизвикват изключително интензивни страсти.

Очаквайте подробен годишен хороскоп за всяка зодия от утре в Jenite.bg. 

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay