Годишен хороскоп за 2022: Дева

Годишен хороскоп за 2022: Дева

Като най-трудолюбивия знак на зодиака, вие заслужавате почивка. Първата част от 2022 г. е за забавление, оживление и флирт. Вие и човекът до вас израствате заедно и до края на годината ще бъдете изключително близки и непоклатими.

За любовта...

Време е да промените подхода си към романтиката. Вашата стратегия за запознанства може да стане една идея по-здравословна. Безплатен съвет: Когато има конфликт, съсредоточете се върху това да разберете наистина какво иска да каже партньорът ви. Практикувайте активно слушане и задавайте много въпроси — това ще промени света. Не се притеснявайте да изглеждате глупаво пред любим човек – това е несъвършенството, което прави хората симпатични!

Годишен хороскоп за 2022: Дева

Кариера

Планирайте няколко срещи за наваксване с вашите колеги, в които да обсъдите вашите работни цели и професионални споразумения. Юпитер, планетата на растежа, ще бъде във вашия седми дом до 10 май, а трудовите договори могат да завият в изгодна посока или можете да привлечете нови възможности. Подновете паспорта си сега преди началото на втората половина на 2022 г., защото може да ви се наложи да работите по някои международни проекти, да преподавате и или да спечелите сертификат. Небето е вашата границата!

Годишен хороскоп за 2022: Дева

Работите много, но се пригответе за едномесечна ваканция. Това, което ще се промени са признанията към вас. А именно: Получавате много! Хората над вас най-накрая ще започнат да забелязват точно колко правите и ще са готови да ви се отблагодарят с повишение, повече отговорност, промяна на местоположението и т.н. Възползвайте се!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay