Годишен хороскоп за 2022: Козирог

Годишен хороскоп за 2022: Козирог

Годината започва с гръм и трясък благодарение на огнения Марс във вашия знак, който ви вдъхновява да си поставяте смели цели и да работите, за да ги постигнете. Колкото и да сте независими обаче, нещата просто няма да проработят, освен ако не започнете да включвате други хора. Време е да се отворите към идеята за плюс едно (или три или четири).

В любовта...

2022 г. потвърждава желанието ви да подредите живота си – доверявай се на себе си, защото знаете какво (и кой) си струва. Влюбвания няма да ви липсват и тази година вероятно ще доведе до поне една-две срещи. Потърсете хора, които ще ви научат на нещо, свързано с творчеството. Ако сте необвързани, опитайте да се срещнете с артист!

Годишен хороскоп за 2022: Козирог

Кариера

Пригответе се: 2022 г. е голяма. Първо, Новолунието в Козирог на 2 януари (точно в средата на ретроградна Венера!) носи промени около вашите спечелени доходи и баланса в договорите. След това - 2 март: Новолунието в Риби се свързва с късметлията Юпитер, като ви носи професионални паузи и шанс да предоговаряте нови бизнес сделки. Това е годината за създаване на мрежа!

Годишен хороскоп за 2022: Козирог

2022 г. ще бъде мост между главите в живота ви. Ще преживеете много вътрешни, умствени промени, а не външни. На моменти се чувствате разочаровани или сякаш не напредвате, но не се притеснявайте! Вие се справяте чудесно с тихата, ежедневна работа, която ще доведе до ярки промени в бъдеще.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay