Годишен хороскоп за 2022: Стрелец

Годишен хороскоп за 2022: Стрелец

Скъпи стрелци, време е да се върнете на Земята. Тази година ще влезете в контакт с корените си, ще преразгледате по-младото си аз и ще се замислите за това коя искате да бъдете. Планирайте време, в което да оставате сами и се отдайте на заслужени дрямки. Целта на всичко това да се научите да се чувствате "у дома" със себе си.

В любовта...

Имали сте много любовни авантюри, които не са се развили точно по начина, по който сте очаквали. Е, считайте 2022 г. за вашата година. Няма нужда да влагате целия си живот в дадена връзка, защото понякога давате много повече, отколкото трябва и в крайна сметка се наранявате. Тази година намерете баланс с вашето време, ресурси, енергия и безценни умения. Независимо дали сте във връзка или не, време е да се съсредоточите върху себе си!

Годишен хороскоп за 2022: Стрелец

Кариера

Парите ще бъдат изключително важни с началото на годината, благодарение на ретроградната Венера във вашия 2-ри дом на спечелени доходи и финанси, които ви насърчават да преразгледате паричния си поток. Може да поискате увеличение, да предоговаряте заплатата си или да повишите цените си (ако работите на свободна практика). Още големи новини: Тази година ще преживеете два големи цикъла на затъмнение във вашия 6-ти дом, свързан с работата. Очаквайте внезапни промени във вашия екип, работно място или всекидневие.

Годишен хороскоп за 2022: Стрелец

Пригответе се, защото 2022 поставя основата на вашето дългосрочно бъдеще. Това е година, в която идва време за "засаждане на нови растения", чиито растеж определено ще отнеме време. През 2022 г. ще направите нещо голямо, като например закупуване на къща, да се върнете към образованието или да стартирате собствен бизнес. Ако изиграете правилно картите си, те ще ви донесат здраве, богатство и щастие през следващите няколко ГОДИНИ.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay