Годишен хороскоп за 2023 г.: Скорпион

Годишен хороскоп за 2023 г.: Скорпион

Вашата увереност и мистериозна привлекателност привличат хората към вас тази година и макар че ще има моменти, в които ще ви се иска да сте социални, ще прекарвате много време сами и съзерцавайки дълбоките кътчета на ума си, където малко други хора се осмеляват да отидат. И тъй като могъщият Марс, вашият съ-лидер, започва годината във вашия дом на прераждане и регенерация и остава там до края на март, това е един от онези моменти за дълбок размисъл. Вашето его ви кара да се обърнете към това, което е в подсъзнанието ви и по този начин можете да направите много необходима (и доста зашеметяваща) лична трансформация.

Вашето друго основно планетарно влияние е Плутон и тъй като той прекарва първите три месеца от годината, пътувайки през амбициозния, ориентиран към задачи Козирог и вашия трети дом на общуване, вие имате проницателен и мощен ум, който е способен на много забележителни неща. Вече можете да си поставяте цели с по-обнадеждена нагласа и като оставите настрана понякога песимистичното си отношение, можете да видите бъдещето си окъпано в ярка светлина, вместо в тъмнината, която понякога измъчва мислите ви.

Празнувате рождения си ден в момент, когато слънцето пътува с вашия силен, решителен знак от края на октомври до края на ноември, давайки ви шанс наистина да покажете кои сте - сякаш хората вече не знаят! Сезонът на Скорпионите е вълнуващо време да се потопите дълбоко в изследването на неизвестното, да прекарате тихо време сами, да се похвалите с черните ботуши или коженото яке, което сте гледали, или да създадете плейлист, който да слушате с вашия близък кръг от приятели докато размишлявате върху големите мистерии на Вселената.

Финанси и кариера

Годината е щастлива за вас във финансово отношение. Но идва и с леко предупреждение. Когато планетата Сатурн се премести в своя управляващ дом, вашите планове и идеи относно вашите финанси и пари може да не вървят по план. Първото тримесечие всъщност ще изисква  да направите пауза. Не само ще трябва да преразгледате всичко, но и да действате по изцяло нов и различен начин, тъй като Сатурн е готов да ви изпита и да изравни финансовия ви мащаб малко нагоре през тази година. Когато Юпитер влезе в действие около второто тримесечие, хората ще видят част от загубите си в печалби и ще се почувстват мотивирани да инвестират в по-добри места.

Колкото повече искате да превърнете парите си в по-добри и полезни активи, толкова по-дълбоко ще се задълбочите в интензивни мисли като какво да или какво да не правите с тях. Очаквайте повече пари през Новата 2023 година. Така че, стойте далеч от негативното мислене.

Когато нещо не е наред във вашия професионален свят, вие просто губите здравото мислене. Около първото тримесечие планетата Сатурн ще бъде в действие, за да тества вашето търпение и контрол над себе си. Тъй като тази планета се премества в своят управляващ дом, може да се почувствате неудобно и изгубени. Предприемането на гигантски скок в кариерата ви може да изглежда като трудна задача за вас. Професионалните мъже и жени може да се сблъскат с проблеми при постигането на целите си в работата. Ето защо в такива трудни времена трябва да предприемете предпазни мерки. Трябва да разберете своите слабости и умения, за да си върнете мястото в офиса.

Тези, които упорито се опитват да си намерят работа, ще имат успех с благословиите на планетите Юпитер и Сатурн през втората половина на Новата 2023 година. Студентите, които желаят да започнат кариерата си на стажове или на свободна практика, могат да започнат по това време. Въпреки това ще имате нужда от повече концентрация и съсредоточеност.

Здраве

Голяма част от вас ще се почувстват благословени, тъй като вашите продължителни болести и други здравословни проблеми от предходната година ще бъдат излекувани. Ще усетите много подобрения от самото начало, като ретроградният период на планетата Марс приключва през първото тримесечие на Новата 2023 година. Със силен имунитет за борба с болестите вие ​​също ще се насладите на известно време за релаксация, което изключително ще ви донесе благополучие. Ако сте се борили с психични проблеми или проблеми със съня, годината има предупреждение за вас. Планетата Сатурн постоянно ще ви влияе още от самото начало, за да промените начина си на живот към по-здравословен и да направите подобрения.

Лоши ситуации може да възникнат около средата на месеците на 2023 г. Планетата Венера ще се запали около тези месеци, което може да ви направи малко уязвими по отношение на здравето. Хората, които имат слаб имунитет, може да преминат през някои трудности. Това може да повлияе пряко на професионалния ви живот. Хората, страдащи от диабет, стомашни проблеми или проблеми, свързани с храносмилателната система, могат да се сблъскат с трудни времена, ако не преминат към здравословно хранене. Планетата Юпитер обаче би ги спасила от всякакви сериозни състояния. Но трябва да сте много внимателни относно вашите хранителни навици и рутинни тренировки.

Жените зодия Скорпион, които са на път да посрещнат нов живот на този свят, ще останат здрави. Децата, които са преминали през грип и основни вирусни заболявания, трябва да се грижат за себе си, тъй като е вероятно да се сблъскат с трудности през първата половина на Новата 2023 година. Транзитът на Сатурн изисква подходящи грижи и множество предпазни мерки за справяне с възходите и паденията на здравето. 

Любов

Независимо колко сте практични, любовта е нещо, от което се нуждаете, за да функционирате. Тази година ще бъде пълна с любов и романтика за вас. Тези, които току-що са влезли във връзка, търсят благословиите на планетата Юпитер около второто тримесечие, което би им позволило да се разберат по-добре и да разрешат всички витаещи въпроси и проблеми. Има малък шанс някои от вас да прекратят настоящата си връзка поради планетата Сатурн, но раздялата няма да завърши с отрицателна нотка.

За необвързаните имаме предупреждение. Меркурий може да повлияе на вашия комуникационен сектор и да донесе някои ненужни неприятности и проблеми в живота ви. Ще се чувствате неудобно, когато водите разговори с другите. Освен това може да изглежда, че шансовете да намерите подходящ партньор за себе си не са особено високи. В такива ситуации трябва да запазите спокойствие и да бъдете оптимисти. Нещата вероятно ще се подобрят около четвъртото тримесечие на Новата 2023 година. Не само може да получите предложения за брак, но и ще станете по-социални и по-добри в комуникацията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay