Големите проблеми във всяка връзка и как да се справим с тях

Не ги пренебрегвайте!

Големите проблеми във всяка връзка и как да се справим с тях

Всяка връзка преминава през доста проблеми, противоречия и несъгласия за едно или друго. Със сигурност сте се чудили дали е така само при вас и има ли решение? Не, определено не сте само вие тези, които не могат да се разберат кой телевизионен канал да гледате и какво да сготвите за вечеря. Ние искаме да поговорим за истински важните и сериозни проблеми и ключът към тях.

Проблем №1 Липсата на комуникация

В началото на връзката разговорите са вълнуващи и неспирни. След това като че ли секват и във връзката се насажда мълчанието и еднообразието.

Не си мислете, че сте опознали човека до себе си,. Повярвайте, партньорът ви може да ви изненадва през целия ви живот, стига да му дадете шанс.

Проблем №2 Липса на доверие

Можете ли да се доверите сляпо на човека до вас, да сте сигурни в това, което ви казва, в решенията му.. във всичко? Със сигурност е трудно, но трябва да преодолеете това - помислете, че сте направили избор да сте с този човек и трябва да имате повече уважение към осъзнатия си избор.

Проблем №3 Несигурност и Ревност

Двойките, които не си вярват, се въртят в порочния кръг - Недоверие, Ревност, Гняв. Трябва да се научите да имате доверие на партньора си. Ако той е решил да изневери, то ревността ви няма да го спре дори ще засили това му решение.

Проблем №4 Несъвместимост в любовта

Любовта от пръв поглед и увлечението може да трае с месеци и по този начин може да скрие различията ви. Опитайте се да намерите общи интереси.

Проблем №5 Липса на желание за секс

Случва се в доста връзки с течение на времето. Трябва да се опитвате да поддържате сексуално желание. Хубаво е да промените доста неща в леглото - сменете позите, местата.. не оставяйте скуката да нахлуе в спалнята ви и да измете страстта и любовта.

Проблем №6 С времето вие се променяте

Понякога се получава така, че с времето и двамата партньори се променят дотолкова, че не могат да познаят човека, в който са се влюбили. Опитайте се да вървите в една посока.

Проблем №7 Почти никакво време прекарано заедно

Опитайте се да имате такива дейности, които правите заедно. Отделяйте си поне час дневно, в който да сте само и единствено с партньора си.

Проблем №8 Още ли сте влюбени?

Много хора остават дълги години в една връзка дълго след като са спрели да обичат. Това, което ги задържа е навикът, страхът от това да търсят нов човек или да останат сами.

Винаги ще има проблеми в една връзка. Някои от тях са като еднодневни пеперуди, други остават малко по-дълго. Обърнете внимание на горепспоменатите проблеми, за да не се наложи някой ден да затръшнете вратата от другата страна!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay