Горещи секс пози, които да приложите в спалнята още тази вечер

Горещи секс пози, които да приложите в спалнята още тази вечер

Да си дойдем на думата - сексът е здраве! Той е от ключово значение за доброто състояние на нашата психика и също така редовното му практикуване подсилва имунната ни система. Освен това сексът е способен да подобри настроението ни, изпълвайки ни с позитивни емоции за целия ден. Колкото по-често правим секс, толкова по-добре!

Един от начините за подобряване на сексуалния живот е поставянето на цели. Именно затова днес ви предлагаме 3 чувствени секс пози, които можете да изпробвате още тази вечер с партньора си! Всяка новост в леглото е вълнуваща и за двамата партньори, тъй като помага за разчупването на скучната рутина. Позите, които щ видите по-долу предлагат допълнителна интимност и са ориентирани изцяло към удоволствието на жената.

Какво чакате още?

Колело

Горещи секс пози, които да приложите в спалнята още тази вечер

Мъжът застава изправен на ръба на легло или бюро, докато вие лежите назад с повдигнати към гърдите ви крака. Коленете ви трябва да са свити като при колоездене. За по добър ефект, мъжът може да хване глезените ви. Тук ключово е плавното изтласкване от страна на мъжа, тъй като прекалено дълбокото проникване може да бъде болезнено за жената. Позата е фаворит сред мъжете, заради гледката, на която могат да се наслаждават през цялото време.

Тяло в тяло

Горещи секс пози, които да приложите в спалнята още тази вечер

Мъжът сяда на стол или на ръба на леглото. Вие сядате върху партньора, с лице към него, обгръщайки го с ръце. Това ще ви позволи да се изтласквате нагоре, надолу, помагайки си с крака. От своя страна, мъжът може да хване задните ви части, за по-бързо действие. Позата е изключително предпочитана, тъй като предоставя интимен контакт лице в лице.

Котката

Позицията е много подобна на мисионерската, с изключение на това, че тялото на мъжа разположено малко по-нагоре и на една страна, така че гърдите му да попадат близо до партньорката. Жената огъва краката си на около 45 градуса, така че бедрата да сочат нагоре. По този начин се осигурява постоянна стимулация на клитора.

Горещи секс пози, които да приложите в спалнята още тази вечер

В проучване, публикувано в Journal of Sex and Marital Therapy, се оказва, че жените, които не са могли да получат оргазъм чрез мисионерската поза, съобщават за 56% увеличение на честотата на оргазъм, прилагайки тази техника. какво чакате още?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay