Да получиш предложение за брак с кръстословица

Той й предложи брак с кръстословица

Да получиш предложение за брак с кръстословица

Мъж от Вирджиния предложи на приятелката си брак чрез специално направена кръстословица, съобщават от iNews.

 

Кори Нюман се обърнал за помощ към редакцията на Washington Post, като обяснил идеята си да изненада своята бъдеща съпруга.

 

Редакторите свързали 28-годишният мъж с Бон Клан, създателят на кръстословиците в изданието, който се съгласил да осъществи плана.

 

Клан успял да включи в кръстословицата собственото и фамилното име на 31-годишната Марлоу Епщайн, както и фразата "Ще се омъжиш ли за мен".

 

Веднага щом вдигнала поглед от кръстословицата бъдещата булка видяла Нюман да държи годежен пръстен и приела предложението му.

 

"Бях абсолютно изненадана", отбелязва тя. "Бях толкова впечатлена, че е успял да го направи".

 

Клан, който е ветеран в създаването на кръстословици, през 1998 г. имал шанса да направи още една подобна през 1998 г., която била публикувана в New York Times.

 

Както знаем всяка четвърта жена би искала да "пренапише" наново предложението си за брак. Сигурни сме обаче, че в случая на 31-годишната американка, е точно обратното, щом новината достигна и до нас.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.04.2011|10:29
Интересно предложение за брак, но същевременно и много оригинално. Всяка жена мечтае да получи предложение за брак от любимия мъж и то по такъв начин, че да я остави без думи. По този начин мъжете показаха, как могат да изненадат половинките си, по начин който не сме са и мечтали.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay