Дневен хороскоп за вторник, 14 май 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 14 май 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Работата днес няма да ви предложи интригуващи предизвикателства, но пък в офиса ви очаква желаният от вас човек, пък бил той и колега или колежка. Закачката ще ви се отрази освежаващо. Не пропускайте случая да се разтоварите от напрежението.

Телец

Денят е напрегнат, но безпокойството ви е напразно. Към края на деня ще се чувствате много по-добре и дори ще имате повод за усмивки и мили. Запознанство, породено от взаимен интерес, може би ще се превърне в по-сериозна връзка

Близнаци

Моментът може да бъде малко труден за вас. Бъдете с близките си хора, от тях имате нужда на този етап от живота си. Не забравяйте, че каквото и да правите, най-важното нещо, което имате е семейството и най-близките ви хора. Те винаги трябва да са на първо място.

Рак

Днес недейте да бързате прекалено много и се въздържайте от необмислени действия. Дори и да срещате трудности, вие ще сте доволни от работата си днес. Стъпка по стъпка достигате до нещо, което отдавна е ваша цел и това ще ви зарадва много.

Лъв

Днес ви очаква делова сполука и успешни контакти в сферите на бизнеса и пътуванията Волята ви да успеете ще ви даде сили и енергия за да постигнете замисленото. За други то може да изглежда само мечта, но вие можете и ще го направите.

Дева

Днес с лекота се справяте с въпроси, за които сте мислели, че ще представляват трудност. Чарът ви е достатъчен за да преминете през врата, която е била заключена за околните. Вечерта отделете за срещи с приятели, които не сте виждали отдавна.

Везни

Моментът е подходящ за инвестиции свързани с разширяване на дейността ви. Не се бавете и действайте. Колкото по-скоро го направите, толкова по-значителен ще бъде успеха ви. Посветете вечерта на най-близките си.

Скорпион

За нещата, които не ви удовлетворяват, не съдете другите, а потърсете решение у себе си. С толерантното си отношение към неравностойните и беззащитните ще си спечелите нови приятели и ще се почувствате много по-добре, ако направите добро дело.

Стрелец

Бъдете коректни в отношенията си, не оставяйте приятелството да си отиде от вас. Радвайте се на вниманието на любимия човека и не търсете друго. Това е всичко, от което имате нужда на този етап от живота си.

Козирог

Ще се наложи да направите малък компромис в името на професионалното си израстване. Вслушайте се в думите на ваш близък. Може би ще чуете нещо, което ще ви насочи. Не се тревожете прекалено за неща, които не зависят от вас.

Водолей

Денят ви започва малко странно, но вечерта ще бъде доста интересна. Получавате покана, на която едва ли ще устоите. Планирате и друга важна среща, но може да се наложи да я отложите. Каквото и да се случи, не отдавайте нищо на случайността, а търсете по-дълбоко.

Риби

Поетите ангажименти днес няма да позволят отпускане, предвид срочността им. Ще привличате вниманието на хора с вашето разбиране за живота,сред които ще се чувствате добре. Тези срещи ще ви заредят с положително настроение и хъс.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay