Дневен хороскоп за вторник, 2 юли 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 2 юли 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Освободете се от тревогите си. Напоследък те са толкова много, че просто няма спасение. Време е да прецените кое си струва и кое изобщо не заслужава ядовете ви. Ако продължавате в същия дух, ще се съсипете.

Телец

Губите времето си в напразни спорове. Дори да смятате, че кавгите са правилният начин за изглаждане на проблемите, това съвсем не е така. Понякога мълчанието е най-ефективният изразител на емоциите.

Близнаци

Блъскате мислите си в дилема, която ви се струва, че не можете да разрешите. Това не е така, но за да го разберете, ще трябва да се допитате до мнението на човек, до чиято помощ не ви се иска да прибягвате. Нямате друг избор - преглътнете гордостта си!

Рак

Предстои ви раздяла, която ще ви донесе много болка. Тя обаче е неизбежна. Каквото и да опитате да предприемете, за да я предотвратите, няма да успеете. Не се тревожете - чрез нея ще научите много истини за себе си и своите чувства.

Лъв

Пазете силите си, защото ще ви бъде необходима цялата енергия на света, за да преминете през изпитание, което не сте предвидили. Днес ще трябва да направите подробен план на действията си от тук нататък. Съсредоточете се, за да не допуснете грешка в преценката си.

Дева

Имате чувството, че слънцето не изгрява единствено на вашата улица. Това обаче изобщо не е така, просто в момента в живота ви има повече бури, отколкото спокойни дни. И това ще мине и в деня ви ще се завърнат усмивките и щастието. 

Везни

Криете се от чувствата си и за сметка на това рискувате да останете сами още дълго време. Признайте пред себе си какви емоции изпитва сърцето ви, за да можете да се справите с тях или да ги прегърнете с отворени обятия.

Скорпион

Представата ви за света коренно се различава от действителността. Научете се да гледате реалистично на живота около себе си. Фантазиите ви няма да ви отведат много далеч.

Стрелец

Бъдете благодарни за всичко, което имате в живота си. Не приемайте нито един свой близък човек за даденост, защото в противен случай рискувате да отпратите приятелите си надалеч. Високомерното отношение няма да ви спечели обичта на околните.

Козирог

Денят ще бъде наистина скучен за вас. От работа се прибирате вкъщи, понеже няма какво друго да правите. Обадете се на приятелите си, за да разпуснете след тежкия работен ден.

Водолей

Иска ви се да прекарате деня в танци, песни и усмивки, но има много работа, която трябва да свършите, преди да се отпуснете. Постарайте се да изпълните всичките си задължения, иначе шефовете ви няма да бъдат доволни от вас.

Риби 

Денят ще бъде приятен и в него ще присъстват хора, които искрено цените и уважавате. Постарайте се да си прекарате добре и да се забавлявате, защото това спокойствие може и да не трае дълго време.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay