Дневен хороскоп за вторник, 22 декември 2015

Какво ви очаква във вторник?

Дневен хороскоп за вторник, 22 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ще бъде малко напрегнат, защото може да възникнат определени спорове. Не забравяйте, че винаги има какво ново да научите от онези, с които спорите. Най-малкото те ви показват света от друг ъгъл, което винаги е полезно.

Телец
Напоследък се чувствате като затворник в собствения си живот и това ви измъчва ужасно много. Нужна ви е промяна и голяма доза смелост, която да ви помогне да я осъществите. Вярвайте повече в себе си и не се оставяйте да ви заблуждават.

Близнаци
Доста неща са ви се струпали на главата и няма да ви е много до чувства, освен ако не са на съпричастност към вашите проблеми. Отпуснете си душата, Коледа наближава, а казват, че тогава стават чудеса.

Рак
Ако проявите по-голяма активност, ще съумеете да разрешите няколко проблема, които отлагате от доста време. Впрегнете силите си и гледайте да не оставите недовършени дела за новата година, защото ще ви натежат.

Лъв
Въздържайте се от коментари по нечий адрес, защото може да попаднат в грешните уши. Не търсете кусури и не коментирайте действията и поведението на едни приятели пред други. Проявете по-голяма дискретност

Дева
Настроението ви ще е оптимистично и много весело. Заразявайте с добро настроение и околните, това не е наказуемо, дори напротив - може да ви превърне в доста предпочитана компания и да привлече нов обект на желание.

Везни
Може да се почувствате пренебрегнати или измамени от близък човек, но е по-добре да не правите сцени и да не подхождате твърде емоционално, защото няма да е във ваша полза. Бъдете умерени и не се заяждайте за дреболии.

Скорпион
Не обичате промените, а именно такива се задават за вас. Не бива да ги приемате като нещо отрицателно, а дори напротив. Радвайте се на новите изживявания и им се отдайте напълно - само така ще бъдете щастливи.

Стрелец
Фантастичен ден, пред вас се разкриват невероятни хоризонти, възможност да реализирате и най-смелите си мечти. Хубаво е предварително да сте наясно със себе си и да не се разпилявате в много посоки, а да се съсредоточите в една.

Козирог
Време е да си направите равносметка - дали се намирате там, където искате, дали сте с хората, с които желаете да бъдете. Чувствате известни терзания и е време да им обърнете внимание, защото проблемите няма да си отидат сами.

Водолей
Днес се водете от здравия разум, а не от емоциите си. През първата половина на деня ще сте сънливи, но това едва ли ще попречи на вашата мнителност. Ще успеете да разберете нещо, което ще ви заинтригува и определено ще ви събуди.

Риби
В сладки приказки бързо ще отлети днешният ден. Хубаво би било да свършите поне някаква работа, че после ще ви "излезе през носа”, макар мислите ви да са насочени главно към забавления. Вече сте настроени празнично и това е съвсем нормално.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay