Дневен хороскоп за вторник, 3 декември 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 3 декември 2019 г.

Овен

Днес е поредният ден, в който искате просто да се скриете или да потънете вдън земя. И това не е защото се срамувате от себе си, а защото ви е писнало от глупостите на околните.

Телец

Ако кажем, че последните няколко дни са били трудни за вас, няма да бъде достатъчно. За щастие, винаги след тежък период следва по-хубав, така че не се отчайвайте.

Близнаци

Днес ще се събудите с желанието да направите нещо много лудо. Забравете за съвестта си, оставете задръжките настрана и се позабавлявайте. Необходимо е да се разтоварвате от време на време.

Рак

Напоследък преживяхте много стрес и напрежение, затова е време да си починете. Уредете си среща със стар приятел или познат. Важно е да се разсеете и да се разведрите.

Лъв

Днес ще имате много задачи в работата, вкъщи, в семейството. Трябва да се мобилизирате и да свършите всичко в рамките на деня. Не отлагайте задачите си, защото ще ви стане по-трудно да се справите с тях.

Дева

Чувствате се така, сякаш не сте свършили всичко и не сте казали всичко. Не се тревожете, че не сте казали точното нещо в точното време. Кажете всичко, което искате, защото после ще съжалявате.

Везни

Добре, приключихте с по-голямата част от задълженията си. Време е да си починете, да планирате почивката си за лятото и да се възнагредите за добре свършената работа. Изключете мозъка си за всичко, свързано с работата ви.

Скорпион

Днес е вашият ден! Всички тези негативни хора, които ви тормозят, днес ще отстъпят и вие ще можете да се радвате на свободата си и да се насладите на прекрасния ден.

Стрелец

След всичко, през което сте преминали напоследък, днешният ден ще ви се струва като сбъдната мечта. Днешният ден ще ви зареди с положителна енергия, защото се очертава да правите само приятни за вас неща.

Козирог

Вече можете да се отпуснете. Опитвате се да забравите нещо, затова сте се затворили в себе си и се опитвате да постигнете целта си. Вече можете да опитате да продължите живота си.

Водолей

Вие сте човекът, към когото всички се обръщат за съвет, помощ и подкрепа. Вие сте изключително отговорни и съвестни, но хората понякога се възползват от това. Обърнете повече внимание на себе си днес.

Риби

Днес ще бъдете изключително разочаровани от някого. Е, опитайте да не бъдете разочаровани, просто продължете напред. Опитайте да забравите да случката възможно най-бързо.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay