Дневен хороскоп за неделя, 15 май 2016

Какво ви очаква в неделя?

Овен
Овладявайте нервността си своевременно и не достигайте до ситуации, които ще ви навредят здравословно или в социален аспект. Бъдете реалисти и не задълбочавайте отношенията си с човек, с когото имате повече разногласия, отколкото единомислие.

Телец
Погрижете се за себе си, освободете се от напрежението и изживейте пълноценно времето си с обичаните от вас хора. Подходът ви към конкретно начинание е правилен и това ще подобри самочувствието ви.

Близнаци
Днес ще трябва да намерите баланса между умереността и риска. Задача доста сложна за човек като вас, който обича предварително да е наясно какво предстои и да има строен рафик в главата си. Може би това дори ще повиши тревожността си, което определено не е добър знак.

Рак
Странен ден, който от една страна говори за много добро справяне с професионалните задължения, а от друга – за значителна нервност и кавги с хората около вас. Със сигурност подобен стил на взаимоотношения ще ви навреди, и ще дадете повод на мнозина да охладят отношението си към вас.

Лъв
Ще намерите време както за професионалните си ангажименти, така и за всички останали, които очакват вниманието ви днес. Близостта на семейството ще ви окуражи в трудностите и с помощта им ще ги преодолеете по леко.

Дева
Днес подредбата на нещата и ангажиментите ще е особено важна за вас. Време е обаче да се замислите за едно друго качество на нещата - ефективността. Ред или ефективност? Най-добре и двете и вие можете да го организирате добре.

Везни
Денят е силен за освобождаване от странични пречещи фактори. Днес сте отдадени на ангажиментите си към хората, с които си сътрудничите. Натоварвате се с различни отговорности и въпреки трудностите ще трябва да изпълните всяка една от тях.

Скорпион
Днес внимавайте с обещанията, които давате, защото не всички е лесно да бъдат изпълнени. Отделете време и за семейството си,а не само за себе си, защото им липсвате и някой ваш близък има нужда от съвет.

Стрелец
Ще е хубаво да сте по-решителни и да действате без колебания. Ще приемете предизвикателствата в личната сфера и без голямо натоварване ще се справите с належащите проблеми. Те изискват сериозни разговори, но вие не се боите от тях.

Козирог
Ще отговорите адекватно на развитията около вас с нестандартни решения и съответните действия. В повечето случаи те ще ви помогнат и направят живота ви по-добър. Послушайте сърцето си относно любовните ви колебания, то знае отговора.

Водолей
Колкото и мили да се опитвате да бъдете днес, сякаш все ще се намира някой, който да ви извади извън кожата. Потърсете причината в себе си. Оказва се, че често ние сме причината за нещата, които се случват в нашия собствен свят.

Риби
Днес ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.

 
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay