Дневен хороскоп за неделя, 18 август 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 18 август 2019 г.

Можете да следите своя дневен хорскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трудно ви е да решите какво да направите. Може би енергията ви е по-добре изразходвана само за да изпробвате нещата и да видите дали те се вписват, но в крайна сметка може просто да се шляете през днешния ден.

Телец

Всеки се шегува за това колко сте силни. Днес енергията ви помага да се съсредоточите интензивно върху това, което човек или ситуация заслужава, дори и да не сте знаели досега.

Близнаци

Вашето подсъзнание се опитва да ви каже нещо, но може би не сте сигурни какво е това в началото. Трябва да сте сигурни, че обръщате внимание на всички странни малки знаци, които идват по пътя ви.

Рак

Животът винаги е интензивен около вас, но днес ще бъде двойно по-интензивен. Може да се чувствате така, сякаш нещата тръгват в съвсем нова посока, но това е просто част от плана. Животът ще стане още по-добър.

Лъв

Може и да не чувствате работата си като важна част от живота ви точно сега, но вашата кариера е, така че не я пренебрегвайте. Разликата е как всичко се вписва в живота ви и къде се виждате след няколко години.

Дева

Има много неща, които не виждате, но това не означава, че трябва да се откажете или да се отдалечите. Ако не друго, енергията ви днес е идеална за намиране на скрити сили и невидими влияния.

Везни

Днес ще има много неща, които ще останат недоизказани и това ще ви накара да се чувствате силно объркани. Не се притеснявайте твърде много, просто трябва да се уверите, че сте отделили нужното внимание.

Скорпион

Днес всичко е за интензивността, която понякога ви плаши, но все още ви привлича. Уверете се, че сте готови да отидете дълбоко в това, което правите, от гледане на филм, до разговаряне със семейството.

Стрелец

Прекарайте известно време в мисълта - не се губете. Вашата добра енергия е точно за определяне на това, което наистина искате или се нуждаете, а след това измислете план и се върнете бързо там!

Козирог

Вашата способност да помагате на другите е значително подобрена в момента и докато предпочитате да се справите с вашите собствени проблеми, всъщност трябва да се възползвате максимално от това, че им помагате със своя труден бизнес.

Водолей

Вашият мозък е малко размит днес, но това просто означава, че трябва да отделите всяка важна ляво-мозъчна работа за момента.

Риби

Знаете, че има повече неща, отколкото виждате с очите си. Може да не сте сигурни какво, но ако продължавате да се занимавате с това, ще сте сигурни, че ще намерите още няколко подробности, които наистина могат да ви помогнат.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay