Дневен хороскоп за неделя, 2 август 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 2 август 2020г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

През днешния ден имате много големи шансове да успеете, но не трябва да се заемате с най-лесната задача, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и на работа, която вършите с удоволствие.

Телец

В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-добрите решения както в професионален, така и в личен план. Имате шансове да получите нещата, към които се стремите. 

Близнаци

Особено успешен ще бъде днешния ден за тези, които се занимават с търговия. Не давайте обаче външен израз на радостта си, бъдете по-сдържани от околните и не давайте израз на чувството, че сте по-щастливи от тях.

Рак

Натовареността ви ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването с околните. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било. 

Лъв

Започвате доста неща с непредвидим край - необичайни връзки и нестандартни партньорства. Всички опити на близките ви да ви вразумят ще ударят на камък. 

Дева

В началото на деня ще получите шанс да изявите възможностите си. Трябва само да проявите повече прозорливост, да го усетите и използвате - ще имате успех. 

Везни

С добронамереното си отношение към проблемите на другите привличате вниманието на хора, имащи високо място в социалния и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които може да се възползвате. 

Скорпион

Наблегнете на физическата привлекателност и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако проявите и свойственото си чувство за хумор в определени ситуации, придружено и с чувството за хармония, е ясно, че ще успявате лесно.

Стрелец

Дръжте ума си винаги включен, но не прибягвайте към скрити ходове. Предпочитайте откритото обсъждане на проблемите, за да изведете от кризата отношенията си с някои хора. 

Козирог

Проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото. С постиженията си ще привличате погледите на другите върху собствената си личност. 

Водолей

Трудно ще понасяте намесата във вашите дела, дори и на най-близките ви. Сигурно на моменти ще сте склонни да действате така, както сте решили - за добро или зло. 

Риби 

Ще получите доста приятни новини за добро парично възнаграждение или неочаквани доходи. Всичките ви дела ще вървят чудесно и ще се справяте без проблеми.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay