Дневен хороскоп за неделя, 28 февруари 2016

Какво да очаквате от почивния ден?

Дневен хороскоп за неделя, 28 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Почивният ден се нарича по този начин, защото е отреден за почивка. Престанете да се натоварвате, и то напълно излишно, дори в дните, в които не се налага да бъдете на работното си място. Релаксирайте.

Телец
Днес е препоръчително да не слушате толкова разума, колкото сърцето си. В противен случай рискувате да пропуснете незабравими преживявания, сковани от страха от провал. Оставете се на емоциите да ви водят.

Близнаци
Хубавото на бъдещето е, че нямате представа какво да очаквате. С позитивна нагласа ще успеете да привлечете положителни събития в деня си. Ако заложите на песимизма обаче, няма как да очаквате нещо специално да се появи в живота ви.

Рак
Тръгвате си от място, което изобщо не ви се иска да напускате. В живота има избори и случайности - в тази ситуация вие сте взели своето решение и трябва да се придържате към него, независимо колко болка ви причинява в момента. Знаете, че това е най-добрият вариант за бъдещето.

Лъв
Днес ще срещнете големи трудности при разрешаването на семеен спор, който заплашва да прерасне в ожесточена и дълготрайна битка. Подходете към въпроса дипломатично, като не заемате страна, а влезете в ролята на арбитър.

Дева
Предстои ви неочаквана среща с добър приятел, която ще осмисли целия ви иначе несъдържателен ден. Приятелите са всичко, от което се нуждаете, за да бъдете щастливи. Днес отново ще си напомните това.

Везни
Събуждате се със странно чувство за самота, което няма да си отиде през целия ден. Може и да не сте наясно кое точно е онова нещо, което ви кара да изпитвате тъга, но съвсем скоро ще изясните пред себе си откъде произтича този прилив на емоции.

Скорпион
Белезите от нанесена болка все още не са зараснали, а изглежда, че причинителят ѝ се опитва всячески отново да се доближи до вас. Колкото и примамлива да ви се струва тази идея, не се поддавайте. Този човек няма никакво място в живота ви!

Стрелец
Не позволявайте на другите да ви казват какво да правите и на какво сте способни, дори те да са сред най-близките ви хора. Вие сте единственият човек, който знае докъде се простират границите на възможностите ви, следователно само вие можете да си поставяте ограничения.

Козирог
Намирате се в много щастлив период от живота си, който днес за кратко ще бъде помрачен от завръщането на човек от миналото, който обаче бързо ще успеете да изпратите обратно на мястото му. Няма време за съжаления, сега е време за радост!

Водолей
Гримасата върху лицето ви не може да скрие вътрешното ви задоволство. Изпитвате голямо удовлетворение от събитие, което кара хората около вас да изпитват съжаление. Колкото и да се преструвате, че се чувствате по същия начин като тях, ще бъдете разгадани.

Риби
Търсите място, на което да се скриете само за деня, но приятелите ви и най-близките ви хора няма да ви позволят да се затворите в черупката си. Вместо това ще се опитат да ви развеселят, а вие трябва да им позволите да ви помогнат.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay