Визия според зодията: Везни

Ключов момент във визията на Везните е миксирането на различни елементи

Визия според зодията: Везни

Всеки е запознат с колебливата природа на Везните. Те никога не знаят какво искат, знаят само, че го искат на момента. Често действат прибързано, защото емоцията взема връх над разума. Правенето на важни житейски избори е задача с изключително повишена трудност, защото Везните просто не са наясно с това какви са техните желания. Или по-скоро - какъв е правилният начин да ги осъществят.

Везните лавират между едната и другата възможност. Никога не се ограничават само с едно предложение, независимо дали става въпрос за личен избор или разрешаване на обща житейска ситуация. Такива са дамите от този зодиакален знак и при избора си на дрехи…

Те стоят с часове пред отворения гардероб, чудейки се какво да изберат. Твърдят, че няма какво да носят, а съкровищницата им от модни артикули няма край. Твърде колебливи са. Харесват и изисканата, и ежедневната мода. Но коя в кой момента да изберат, те никога не знаят.

Стил
Везните са кралици на миксирането. Те могат успешно да смесват различни модни елементи, дори такива, които на пръв поглед няма как да бъдат съчетани. Един ден са женствени със секси рокля, на другия визията им е повлияна от мъжкия стил. "Бойфренд" дънки, суичъри с огромна качулка - някои елементи от модата за господа не са им никак чужди.

Жените Везни не обичат да следват само една линия в облеклото. Ако заложат например на класически дрехи, ще се постараят да добавят модерен и по-нестандартен елемент, за да разчупят тоалета си.

Визия
Както вече споменахме, Везните обичат така наречените "миксирани тоалети”. Особено ефектен избор е макси полата, съчетана със сако.

Визия според зодията: Везни

Друга предпочитана от тях комбинация е любимият им черен кожен панталон и огромно яке. Играта с пропорциите е особено ефектна и Везните са наясно с това.

Визия според зодията: Везни

Рокля върху панталон или клин? Защо не? Изглежда толкова ефектно, както и туниката, съчетана с чорапогащник или клин. Ако цветовете са контрастиращи си един на друг - още по-добре.

Визия според зодията: Везни

Якетата с причудлива форма и остри ръбове са особено любими на Везните. Най-ефектно те ги съчетават с пола с дължина до колената.Едновременно женствена и самоуверена визия.

Визия според зодията: Везни

Везните обичат обувките, които осигуряват топлина. Есенните боти тип "маратонки” и дебелият ток на дълги до колената ботуши са много по-предпочитани от сандалите, високите и тънки токчета и отворените обувки.

Визия според зодията: Везни

Що се отнася до аксесоарите, Везните си падат по дребните обеци и колиета, които не бият на очи. Доза екстравагантност внасят с дрехите, няма нужда и аксесоарите да бъдат крещящи.

Визия според зодията: Везни

Шалът! Това е аксесоарът, който всяка Везна обожава. Летен, зимен, ефирен или плетен - няма никакво значение. Шалът може да бъде носен по всяко време на годината и Везните го доказват! 

Визия според зодията: Везни

За да следите останалите материали от седмичната ни рубрика "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay