Дневен хороскоп за неделя, 28 юли 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 28 юли 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес имате прилив на енергия и положителна енергия. Всичко ще ви се струва по-лесно и по-приятно от обикновено. Опитайте нови неща днес. 

Телец

Днес сте изнервени, защото имате чувството, че нещо не е наред. Успокойте се и си почивайте. Всичко е само в главата ви. 

Близнаци

Егото ви ще бъде наранено днес, благодарения на някой, който не знае какво говори. Замълчете и се отдръпнете от този човек. Не заслужава вниманието ви. 

Рак

Намерете учтив начина да казвате "не" днес. Ще ви се наложи да го направите поне няколко пъти. Освен ако интуицията ви не казва друго, откажете всички предложения, които получите днес. 

Лъв

Дайте си почивка днес, дори да сте много натоварени. Ако искате крайния резултат да е добър, трябва да правите нещата качествено, а не бързо.

Дева

Свършете нещо днес. Не губете времето си. Малко по малко нещата се подреждат и скоро всичко ще бъде постарому. 

Везни

Трябва да вземете решение: да дадете повече, отколкото можете да си позволите на приятел или да получите етикета "стиснат" завинаги.

Скорпион

Нещата не вървят добре за вас. И това не е просто лош ден, а е нещо по-сериозно. Трябва да сте в състояние да компенсирате лошите неща, които ви се случват и да останете положително настроени. 

Стрелец

Днес амбициите ви са на следващо ниво. Споделете ги с някого, въпросният човек може да се окаже полезен. Дайте всичко от себе си да постигнете целите си възможно най-скоро.

Козирог

Отдайте се на заслужена почивка днес. Насладете се на дълъг разговор с любимия човек или друго приятно занимание. След това ще се чувствате много по-добре. 

Водолей

Днес отказвате всичко на всички. Може да ви се струва грубо, но все пак задълженията са на първо място. След като свършите всичките си задължения, можете да се отдадете на удоволствия. 

Риби

Събитията от днешния ден ще ви дадат тласък и ще бъдете на върха. Използвайте силите си, за да вършите добри неща. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay