Дневен хороскоп за неделя, 3 март 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 3 март 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте малко разкъсани между два съвсем различни варианта, но имате достатъчно време да си помислите. Просто е по-трудно от обикновено, така че може да се наложи да поискате съвети от някого. 

Телец

Днес сте пълни със страхотни идеи и ще очудите много хора около вас. На повечето от тях идеите много ще им допаднат и ще ви предложат страхотни начини да ги развиете. Не се отказвайте от идеите си в никакъв случай. 

Близнаци

Усещането ви за баланс и хармония ще ви изпрати предупредителни знаци днес, така че направете каквото можете, за да възстановите баланса днес. Може да се наложи сериозно ускоряване в някоя област от живота ви. 

Рак

Раздайте малко щастие и положителни емоции днес. Трябва да се уверите, че всички хора около вас са в подходящото настроение за това, което предстои. Предстоят ви много чудеса днес. 

Лъв

Трябва да избегнете изкушението днес. Можете да постигнете невероятен успех, ако се трудите усърдно днес. Енергията ви е подходяща за постоянна работа и може да успеете да преминете на следващо ниво. 

Дева

Вашият голям мозък е нещо като легенда и ще можете да почувствате промяната в енергията ви. Извлечете максимума от това, за да накарате приятелите си да видят, че вашето решение е най-правилното. 

Везни

Ще направите голяма услуга на себе си, ако седнете и обърнете внимание на това, което се случва. Действията могат да изчакат известно време. Умът ви е готов за поеме нова информация и това е всичко, от което се нуждаете. 

Скорпион

Способността ви да се учите от грешките на другите ще ви е от огромна полза днес. Ще откриете, че сте способни да управлявате хората. Това ще ви бъде от полза както в работата, така и в дома, стига да не се страхувате. 

Стрелец

Отворете се малко повече за света и се уверете, че хората около вас ви слушат внимателно. Много неща се случват в ума ви в момента и единственият начин да изразите всичко това е чрез думи. Споделете с хората всичко това, защото е ценно. 

Козирог

Чувствате се малко разсеяни от всички добри идеи, които се въртят около вас- толкова много, че може да забравите да се погрижите за бизнеса си. Това е един от онези дни, в които трябва да правите това, което е добре за вас. 

Водолей

Нещо дребно, което сте разчитали, че ще се случи днес няма да се случи и това ще бъде доста разочароващо за вас, но не е катастрофално. Най-бързата реакция, която трябва да имате, е да промените плановете си. 

Риби 

Днес пред вас ще има много възможности, но трябва да устоите на изкушението да се втурнете напред и да предприемете необмислени действия. Нещата вероятно няма да са различни и утре, така че можете да действате тогава. 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay