Дневен хороскоп за неделя, 8 май 2016

Какво ви очаква в неделя?

Дневен хороскоп за неделя, 8 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Проучвате различни гледни точки по въпроси, които силно ви вълнуват. Възможно е в последния момент да промените начина си на действие. От това успехите ви няма да пострадат, а само ще увеличите интереса към себе си.

Телец
Силно сте привлечени от някой, с когото работите. Бъдете по-внимателни в това как го показвате. Не е ясно как ще се развият нещата, но помислете дали сега имате нужда от такъв вид връзка, която потенциално може да ви донесе неприятности.

Близнаци
Денят сам по себе си не е нито добър, нито лош, зависи единствено от вас какъв ще си го направите. Избягвайте критикарството и заядливостта. Заложете на личната си енергия, извикайте оптимизма си и правете нещата така, както само вие умеете.

Рак
С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за новосъздала се ситуация. Безспорно заслуга за нея имате и вие, но ако сте неудовлетворени, не съдете другите. Бъдете толерантни към по-слабите и не им причинявайте излишни страдания.

Лъв
Отделете момент, за да планирате времето си и няма да съжалявате. Важно е да знаете какво правите, това е половината от задачата. И разбира се - да не се разсейвате с неща извън конкретния план. Ако сте добри планьори, после ще ви остане и време за забавления.

Дева
Проблем за мнозина може да се окажат кавгите с някого и опитите да наложите мнението си. Не се увличайте в демонстрация на непогрешимост, а търсете разбирателство. Приключенски настроени сте и това може да ви създаде известни неудобства.

Везни
Искате да ви се случи нещо ново и вълнуващо, а и около вас започва да израства нова любов. Бъдете изобретателни, направете нещата различно, позволете си да вдишате свободата, допуснете я в живота си. Днес е ден за мечти и приключения.

Скорпион
Вратите пред вас ще са отворени и без затруднения ще стигнете там, за където сте тръгнали. Използвайте опита и знанията си, те са вашето богатство, което можете да заложите, без да се страхувате да загубите. Откровеното ви поведение към някого ще отвори сърцето му за вас.

Стрелец
Не се чудете какво да направите, просто го направете. Опитайте се да овладеете разсеяността и хаотичните мисли. Време е да дадете форма на нещата, време е за постижения. Вслушвайте се внимателно в усещанията си, те действително ви показват правилния път.

Козирог
Ще останете изненадани днес от многото възможности, които ви предлага този ден. Занимавате се с много неща едновременно, но това няма да ви попречи да постигате резултатите, които очаквате. Изненада ви поднася човек от обкръжението ви, за когото сте останали с погрешна представа.

Водолей
Притеснявате се излишно относно личен въпрос, съвсем скоро той ще се разреши от само себе си. Конкуренцията днес ще е движеща сила за вас. Действително понякога едно състезание може да е много стимулиращо, само не позволявайте на тревожността и злобата да изместят конкурентния дух.

Риби
Желанието ви да се наложите и да успеете ще ви направи по-дръзки в поведението. Не без самочувствие ще покажете на опонентите си качества и потенциал, с които ще изненадате някои от тях. С подобрената си организация ще бъдете по-убедителни и е въпрос на време да берете плодовете от труда си.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay