Дневен хороскоп за петък, 13 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 13 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Петък ще е много динамичен ден за мнозина от Рибите. В службата или бизнеса за голяма част от вас не са изключени нови придобивки, както в деловото партньорството, така и от личен характер. Това развитие на събитията ще предизвика твърде много емоции, които ще се превърнат в нови цели за преследване.

Телец
По-голямата част от задачите си днес ще отхвърлите, без това да ви създава напрежение. Но има неща, които не зависят от вас и там сте безсилни, въпреки желанието ви. Нови придобивки, материални и от личен характер ще зарадват мнозина от вас. Постоянството ви в една връзка ще ви възнагради с приятни емоции.

Близнаци
Днес, за да се почувствате нужни и значими, ще имате нужда да помагате на другите и то често пъти без те да имате реална нужда от помощ. Помагайте само за неща, които наистина са за помагане, не вършете нещата вместо другите.

Рак
Изключително активен и делови петък, който ще създаде доста възможности за реализация. Успешни ще станат опитите на мнозина да осъществят целите, които предварително са предначертали. Вечерта ще дойде с приятна изненада от доста неочаквана страна.

Лъв
Ще останете поласкани от нечие внимание и ще се включите в предложение за съвместни действия. Други от вас ще търсят финансова подкрепа за осъществяване на творческите си планове. Ако срещнете спънки не се обезкуражавайте.

Дева
Днес трябва да се погрижите за себе си. Дайте си достатъчно любов и внимание, обградете се с любимите хора и им споделете страховете си. Всичко ще се нареди, но ви трябва и малко повече търпение, знаете, че не всички работят за вас.

Везни
Предстои ви очаквана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благоприятно и семейството ви. Прекомерната ви ангажираност с професионалните проблеми може да ви отдалечи от случващото се около вас. Не пропускайте важните моменти, след време не ще можете с нищо да ги върнете.

Скорпион
Днес ще имате нужда да сте сигурни в отношението на хората към вас, което само по себе си е трудно постижимо. Май е време да се справите със собствената си вътрешна нестабилност. Потърсете опората най-напред в самите себе си, тогава ще откриете и стабилността у другите.

Стрелец
Не пестите усилията си днес, за да постигнете отдавнашно намерение, което ви е убягвало досега. Наистина предоставят ви се чудесни шансове, от които ви ще успеете да се възползвате по най-добрия начин. Все пак не се отдавайте само на работата, а мислете и за хората около вас.

Козирог
Необвързаните от вас ще имат шанса да срещнат човек, който да отговори на изискванията им. Не бъдете прекалено прибързани в преценките си обаче. Първо изяснете какво точно искате вие самите и опознайте човека добре преди да се впуснете докрай в приключението.

Водолей
Целеустремени сте и няма да позволите на никой да ви оказва влияние. Така дистанцирате всеки опит за нормално общуване, съзирайки не добронамереност у другите. Укротете мнителността си и живейте спокойно.Вашите амбиции са си ваша цел и бъдете сигурни, че никой няма да ви пречи в реализацията им.

Риби
Чувството на безопасност идва, когато превръщате неизвестното в известно. Днес можете смело да скочите в неизвестното и да го опитомите, ще имате силата да го сторите, само трябва да си повярвате.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay