Дневен хороскоп за петък, 13 февруари 2015

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за петък, 13 февруари 2015

Ако искате да сте наясно с това, което ви очаква през всеки ден от седмицата, можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега вижте какво ви очаква днес.

Овен
Късметът ви следва на всяка крачка през целия ден и ще ви измъкне от ситуации, от които на пръв поглед ви се струва, че няма никакъв изход. Бъдете благодарни, но не забравяйте, че това прекрасно положение най-вероятно ще е само временно.

Телец
Ваш близък приятел има нужда от безапелационната ви подкрепа. Бъдете сигурни, че ще я получи не само на теория, но и на практика.

Близнаци
Предстои ви пътуване през уикенда, за което трябва да започнете да се приготвяте още от днес. Уверете се, че на тръгване не оставяте зад себе си несвършени задачи.

Рак
Критичното ви отношение към околните не е най-добрият начин да се впишете в обстановката. Новата среда, в която сте попаднали, изисква не само отговорно, но и колегиално отношение.

Лъв
С всеки изминал ден трупате нови и нови знания. Днес ще ви бъде предоставена възможност да приложите всичко, което сте научили през последните седмици. Не я пропускайте!

Дева
Предстои ви ден, изпълнен с приятни емоции. Ще си спомняте за него дълго време. Останалите зодии направо могат да ви завиждат!

Везни
Отношенията с половинката ви са в разцвета си. Изживявате емоции, които никога преди не сте усещали, и преживявате събития, за които само сте мечтали. Насладете им се!

Скорпион
Очаквате пристигането на хора, които ще донесат радост и веселие в дома ви. Погрижете се да ги посрещнете както подобава - те заслужават вашето гостоприемство.

Стрелец
Измъчва ви носталгия по събития, които отдавна са останали в миналото. Нормално е от време на време човек да се връща към спомените. Притеснително е, когато не си позволи да си тръгне от там!

Козирог
Има вероятност през днешния ден да се скарате с близък човек или да засегнете чувствата му, без дори да усетите. Бъдете внимателни в отношенията си с околните - невинаги прямостта заслужава похвала.

Водолей
Петъчният ден ви "сблъсква” с емоции, които избягвате от дълго време насам. Една определена случка ще развали настроението ви и ще насочи мислите ви в негативна посока. Не позволявайте на това лошо настроение да се задържи прекалено дълго!

Риби
Денят ще бъде прекаран със семейството. Очакват ви щастливи мигове и споделена радост в обкръжението на най-близките ви. Припомнете си от колко време не ви се е отдавала възможност да прекарате време с роднините си и му се насладете!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay