Дневен хороскоп за петък, 23 ноември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 23 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес не се занимавайте с нови хора, проекти и не ходете на нови места. Придържайте се към ежедневието си и към познатите неща. Така няма да можете да направите грешка.

Телец

Днес е по-трудно от всякога да постигнете напредък, но вие сте в състояние да промените това. Само се върнете назад и преосмислете целите си. По този начин нещата пак ще потръгнат.

Близнаци

Опитайте да постигнете напредък по въпроса за важно решение, което трябва да вземете. Най-вероятно имате цялата нужна информация вече, просто не го осъзнавате.

Рак

Не сте особено сигурни, че  нещата са така, както трябва да бъдат. Денят е подходящ да направите положителни промени във всички аспекти от живота си. Лесно ще се адаптирате.

Лъв

Днес сте между чука и наковалнята, но не се отчайвайте. Вие знаете какво следва за вас и колкото и странно да ви се струва случващото се, дълбоко в себе си знаете, че е най-доброто.

Дева

Изненадващ развой на събитията през днешния ден ще ви хвърли в недоумение. Ще имате емоционална криза, но всичко това е част от нещо голямо и хубаво, така че не се плашете. 

Везни

Нещо неприятно се случва в дома ви, но за момента просто няма какво да направите. Преждевременни действия могат само да влошат ситуацията, така че изчакайте.

Скорпион

Ще имате финансови проблеми днес, които трябва да разрешите. Иска ви се да отложите тези разправии, но не сте в състояние да го направите. Няма време за губене, захващайте се веднага.

Стрелец

Някой ще ви накара да направите нещо, което не искате да правите. Съпротивата ви е голяма, но в крайна сметка ще осъзнаете, че просто трябва да направите това, което искат от вас.

Козирог

Доверете се на инстинктите си днес. Може да не ви отведат в най-правилната посока, но със сигурност ще е по-добре, отколкото да следвате логиката си. Предчувствията са цени.

Водолей

Не сте в добро настроение и не приемате добре закачките на половинката ви или на някой близък. Това ще доведе до огромен скандал, но не можете да промените първоначалната си реакция.

Риби 

Вашата вътрешна сила прави живота още по-сладък днес. Ще ви се наложи да се противопоставите на някои лоши идеи и да се справите с някои дребни проблеми.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay