Дневен хороскоп за петък, 25 октомври 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 25 октомври 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще влязат нови хора в живота ви и ще откриете, че някой от тях ще промени мнението ви за нещо голямо. Очаквайте да преживеете малко объркване тази вечер. Положете усилия и нещата ще се подредят.

Телец

Хората със сигурност ще искат да ви чуят тази сутрин, затова бъдете готови да заявите своето мнение и да отстоявате своята позиция. По-късно през деня, нещата ще започнат да стават странни.

Близнаци

Тази сутрин ви предстои спор с най-близкия ви човек, но това не означава, че целият ден ще бъде негативен. Всъщност, в някакъв момент следобяд, ще осъзнаете, че можете да се справите с почти всеки проблем.

Рак

Започнете да работите с нови идеи, защото старите вече не работят във ваша полза. По-късно почти със сигурност усилията ви ще се сринат. След това нещата ще се подредят, така че не се отчайвайте.

Лъв

Време е да направите основно почистване на гардероб или гараж или друго разхвърляно помещение. Вашата енергия ще ви помогне да преживеете много тази сутрин и вечерта ще се насочите към по-големи проекти.

Дева

Днес в съзнанието ви ще се въртят икономически въпроси, въпреки че всичко ще стане ясно по-късно през деня. Всъщност, може да бъдете помолени за съвети, свързани с пари от млад приятел или роднина.

Везни

Нещата ще станат много странни и объркващи по-късно през деня. Ще се нуждаете от малко повече пространство за себе си и няма нищо лошо в това да помолите околните да ви дадат пространство.

Скорпион

Днес всичко ще се върти около парите, поне докато сте загрижени за това. Умът ви не винаги е в материалния свят, но засега е добра идея да разсъждавате за финансите си и да се подготвяте за бъдещето.

Стрелец

Вземете колкото се може повече тази сутрин, защото енергията ви може да започне да изчезва по-късно. В такива моменти напредъкът е най-труден, затова се възползвайте максимално от това, което имате.

Козирог

Днес е един от онези дни, в които трябва да се справите с не много адекватни хора. След като подредите мислите си и съставите план за действие, ще откриете, че има място за вдъхновение.

Водолей

Чувствате се доста консервативни в момента и това няма нищо общо с политиката. Просто се противопоставяте на промяната по начин, който може да изпадне в противоречие с хората около вас.

Риби

Въпреки че се чувствате доста добре за вашата позиция в сравнение с останалите, по-късно през деня ще ви се иска да сте били на тяхното място. Запомнете, че винаги златната среда е най-доброто решение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay