Дневен хороскоп за петък, 7 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 7 октомври 2022 г.

Овен

Едно е да си приятел, а друго е да храниш нечие его само за да го направиш щастлив, Овен. Уверете се, че не лъжете някого само защото знаете, че той или тя иска да чуе това. Истинският приятел е някой, който е честен по всяко време, дори ако това означава, че може временно да нараните чувствата на този човек.

Телец

Изключително важно е да не се опитвате да спечелите любовта и признателността на другия, като контролирате неговите решения. Време е да позволите на хората около вас да определят свои собствени правила и граници. Дайте пространство на този специален човек да реши какво е най-добро, след което можете да предприемете съответните действия. Възможно е да откриете неща за този човек, които вероятно никога нямаше да разберете, ако вие решавате всичко.

Близнаци

Може да се наложи да натиснете спирачките днес, когато става въпрос за любов и романтика, Близнаци. Не мислете, че това означава, че трябва да прекъснете каквато и да е връзка, която е в процес на разработка, но осъзнайте, че може да се наложи да възприемете по-реалистичен подход към начина, по който се държите. Проблемът е, че може да бъдете толкова увлечени от фантазията за нещата, че да не обръщате внимание на реалността.

Рак

Нещата трябва да вървят доста добре за вас днес. Ще откриете, че аспекти от живота ви, които може да сте чувствали като несвързани в миналото, най-накрая попадат на мястото си. Имайте вяра, че цялото ви старателно планиране и организиране най-накрая ще се изплати. Това е особено вярно по отношение на любовта и романтиката. Прекарайте интимно време с близък партньор тази вечер, ако е възможно.

Лъв

Ограничението и дисциплината може да не са вашата силна страна, Лъв, но осъзнайте, че точно от това се нуждаете най-много. Опитайте се да не изразходвате енергията си в много посоки. Фокусирайте и насочете усилията си към нещата, които смятате за най-важни. Уверете се, че по-голямата част от деня ви прекарва в грижи за тези неща. Прегръщали ли сте любимите си хора напоследък?

Дева

Оценявайте положителните неща, които се случват днес. Не позволявайте да мине нито един ден, без наистина да отдадете почит на хората, които са ви помогнали да израснете по пътя. Разходете се. Качете се на дърво или помогнете на дете да построи къща на дърво. Свържете се с вашата духовна страна, която намира удовлетворение там, където сте сега, вместо винаги да изпитвате нужда да търсите нещо по-голямо и по-добро.

Везни

Що се отнася до въпросите на любовта и романтиката, може да се наложи малко да смекчите нещата, Везни. Агресивният подход сега може да отдалечи любимия човек от вас, вместо да го привлече по-близо. Не забравяйте, че любовта е двупосочна улица. Не правете нещата така, както бихте искали да ги правите. От решаващо значение е да вземете предвид мислите и чувствата на партньора си на всяка стъпка.

Скорпион

Може да откриете, че любовта ви е невероятно магнетична. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете себе си и изведнъж хората ще се тълпят на пътя ви. Имате страхотни възможности за укрепване на връзките с хората, на които държите най-много. Направете го с меки романтични думи и действия. Сега присъства допълнителна чувственост в настроението и действията ви.

Стрелец

Помислете за по-консервативен подход към действията си днес, Стрелец, както и към начина, по който се обличате. Други може да бъдат по-скоро отблъснати от нещо, което изглежда твърде крещящо. Не подценявайте силата на личния външен вид.

Козирог

Романтичните връзки може да не вървят точно така, както бихте искали, но не се обезсърчавайте. Дръжте се и ще откриете, че нещата в крайна сметка идват по пътя ви. Може да се наложи да засилите вътрешното си чувство на увереност, тъй като е съмнително, че ще получите голяма подкрепа от взаимодействието с хората около вас.

Водолей

Възможно е да се опитвате да общувате с някого по въпрос, свързан с любовта и романтиката и това просто да не работи. Склонни сте да чувствате, че имате нужда от преводач, за да предадете съобщението си. И вие, и вашият партньор трябва да споделите отговорността да се уверите, че линиите за комуникация остават отворени. Бъдете практични, но чувствителни в подхода си.

Риби

Това е фантастично време за любов и романтика, Риби, дори ако има малко прохлада между вас и човека, на когото държите. Възможно е сега да усещате елемент на дистанция, за да оцените наистина доброто, което имате. Ако не сте обвързани с някого в момента, трябва да откриете, че сте в добра позиция да направите крачка към някого, към когото изпитвате силни чувства.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay