Дневен хороскоп за понеделник, 15 февруари 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 15 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Отбягвате определен човек само защото ви е страх да се изправите пред истината, а тя е, че изпитвате много повече от приятелски чувства към него. Колкото по-скоро признаете това пред себе си, толкова по-скоро ще знаете как да процедирате от тук нататък.

Телец
На мнение сте, че е абсурдно да слушате чужд глас пред своя собствен. Може би обаче трябва да помислите дали в случая не се налага точно това. Другият глас е по-мъдър и с повече опит - може да ви даде ценни насоки за професионалното ви развитие.

Близнаци
Вярвате, че нищо в този свят не се постига даром и сте готови да работите усърдно, за да се установите като отговорна и успешна личност. Това е правилният подход, защото наистина в този несигурен свят не можете да разчитате на помощ отвсякъде.

Рак
Давате отнесени отговори на важни въпроси. Някой настойчиво се опитва да изкопчи от вас истина, която изобщо не го засяга. Не се поддавайте на манипулациите на хора, които се интересуват само от злословия и разпитват от чиста доза любопитство.

Лъв
Днес ще бъде неизбежно да избегнете проблем на работното място. Сериозна задача ще довече до още по-важен въпрос, който изисква адекватен отговор. Успеете ли да намерите решение, ще блеснете в очите на колегите и шефовете си.

Дева
Сълзите ви няма да върнат времето назад, затова изправете гордо глава и продължете напред заедно с уроците, които сте научили. И да съжалявате за миналото, няма как да го промените. Извлечете си необходимите поуки и ги използвайте при вземането на бъдещи решения.

Везни
Работите най-добре в тишина и спокойна обстановка, но днес на работното ви място просто цари пълен хаос. Опитайте се да се съсредоточите, а ако можете пренесете работата си на по-уединено място. Не позволявайте на несериозното отношение на колегите ви да пречи на вашите задължения.

Скорпион
Чувствителни сте на тема любов, а днес тя ще бъде основната за разговор в обкръжението ви. Само защото все още не сте открили своята половинка не означава, че трябва да унивате. Усмихнете се и се включете в обсъжданията.

Стрелец
Денят ви ще бъде сив, защото в него няма да се случи нищо интересно. След приключване на работното време, ще се отправите към дома си, за да свършите всички домашни задължения. Има и такива дни, но те не продължават вечно.

Козирог
Днес ще бъде направен опит да ограничат свободата ви. Ако половинката ви задушава с ревността си, поговерете открито с нея, за да изясните ситуацията. Ясно трябва да бъде разбрано, че никой не може да ви държи в клетка.

Водолей
Борите се с вътрешните си демони, които ви изпращат в много тъмен период от живота ви. През няколко часа изпадате в депресивни състояния, които се редуват с доброто ви настроение. Равновесието в емоциите ви липсва и това ви натоварва.

Риби
Днес ще си спечелите уважението на важна особа, която може да изиграе ключово значение в бъдещото ви кариерно развитие. Добрата ви работа ви е довела дотук - не се стеснявайте, а разкрийте успеха си.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay