Дневен хороскоп за понеделник, 23 ноември 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 23 ноември 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Финансите днес ще бъдат повод за притеснение, но съвсем скоро ще можете да се отпуснете напълно. Бдителността ви е от съществено значение, но след като преминете настоящата криза, всичко ще се подреди.

Телец

Имате резерви от сили, за които другите могат само да мечтаят, така че се възползвайте максимално от тях днес. Трябва да можете да погледнете най-страшните си съперници и да си проправите път. 

Близнаци

Какво се случва вътре във вас? Не сте съвсем сигурни как да намерите времето, от което се нуждаете, за да се успокоите и да преодолеете емоционалното си изоставане, но можете да кажете, че това е важно.

Рак

Прекалено много насилвате себе си, за да постигнете напредък, но трябва да внимавате, за да не постигнете обратния ефект. Може би просто саботирате шансовете си. Отдръпнете се малко и оставете ситуацията да се реши.

Лъв

Вашите чувства са навсякъде по картата днес и се чудите какво може да дойде след това. Очаквайте една революция- тази, която ви оставя да дишате и ви дава надежда за бъдещето.

Дева

Днес се чувствате извънредно решителни, така че сега е моментът да изчистите съзнанието си от всички нерешени въпроси, които ви притесняват. Денят е подходящ за ръководене и диктуване.

Везни

Не можете да помогнете, но не можете и да кажете "не", дори ако не сте напълно сигурни как се чувствате. Днешният ден е подходящ да се отдръпнете и да позволите на другите да участват в драмата.

Скорпион

Днес вашите инстинкти са по-мощни от всякога, затова вижте дали можете да накарате екипа си да изчака нещата, докато не успеете да отставите инстинкитите си да се подготвят за действие. Трудно е да се объркате.

Стрелец

Днес ще се окажете в много неблагоприятна ситуация, която ще ви накара да се замислите какво може да се случи след това. Очаквайте нещо наистина голямо- ще бъде много добре за вас в дългосрочен план.

Козирог

Интуицията ви е доста силна точно сега, затова се уверете, че обръщате голямо внимание на тези прегръдки и прозрения, които идват. Няма начин да ускорите процеса, по-добре не се и опитвайте.

Водолей

Ако имате връзка, очаквайте ревността да се появи днес, може би и от двете страни. Дори да сте много щастливи, ще започнете да имате съмнения относно човека до вас. Не се поддавайте.

Риби 

Време е да оцените дългосрочните си цели- дали те са реалистични? Трябва да видите дали можете да накарате своите приятели или колеги да ви дадат честните си мнения, дори ако не ви харесва това, което чувате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay