Дневен хороскоп за понеделник, 25 януари 2016

какво предстои за вас през първия работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за понеделник, 25 януари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Дайте всичко от себе си на работното място днес. Напълно възможно е умишлено да ви бъдат поставени по-сложни задачи от обикновено, за да бъде изпитана способността ви да се справяте в напрегнати ситуации.

Телец
Харесвате себе си такива, каквито сте, и изобщо не се интересувате от мнението на околните. Днес ще чуете забележка, която обаче трябва да вземете предвид. Тя наистина засяга лоша черта от характера ви, която трябва да промените.

Близнаци
Поставяте маска върху лицето си, за да прикриете истинската си същност пред хора, които са ваши неприятели. Ако те не са ви приятни, защо изобщо общувате с тях? Нямате нужда от така наречените "токсични” хора в живота си - трябва да бъдете заобиколени само от приятели.

Рак
Временно сте загубили способността си да се мобилизирате и да устоявате на напрежението. Днес ще започнете стъпка по стъпка да възвръщате самоконтрола си и това ще помогне на работата ви.

Лъв
В думите ви прозира скрита тъга, която само най-близките ви ще успеят да уловят. Споделете с доверен човек какво е онова нещо, което ви измъчва. Заедно ще успеете да намерите разрешение на проблема.

Дева
Разкъсвате се между сърцето и разума си и не знаете как да постъпите в ситуация, в която цялото ви същество иска да следва чувствата, но умът ви казва друго. Доверете се на инстинкта си.

Везни
Денят ще бъде сравнително спокоен и на работното място няма да срещате особени трудности. Насладете се на спокойствието, защото вечерта ще ви поднесе личен проблем, който ще ви занимава в продължение на няколко дни.

Скорпион
Любовта е най-важното чувство за вас и се чувствате щастливи, че най-нарая сте я срещнали. Постарайте се да не я губите с капризното си поведение, което има силата да отблъсква околните.

Стрелец
Приятелство, което някога е било всичко за вас, днес е разбито на пух и прах. Нещо ще ви върне към миналото, за да ви провокира да помислите дали направените тогава избори са били правилни. Не се съсредоточвайте върху отминали събития, а направете настоящето по-добро чрез поуките, които сте извлекли от грешките си.

Козирог
Извинението няма да върне времето назад, но поне ще покаже на хората, които сте засегнали, че наистина се разкайвате. Постарайте се те наистина да разберат, че сте осъзнали грешката си.

Водолей
Желанието ви да се преборите с един от страховете си, може да бъде осъществено днес. Единственото, което трябва да направите, е да съберете достатъчноп кураж, за да направите първата крачка. От там нататък всичко ще се получи от самосебе си.

Риби
Не позволявайте на хората да ви окачествяват и да ви поставят етикети. Само вие определяте своята личност и приказките на околните, продиктувани най-вече от слухове, не би трябвало да имат никакво влияние върху вас.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay