Дневен хороскоп за понеделник, 28 март 2016

Какво да очаквате от деня?

Дневен хороскоп за понеделник, 28 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През следващите 24 часа неведнъж ще изпитате притеснение пред наближаваща опасност. С нищо не можете да я избегнете, затова е най-добре да се подготвите за нея и да вложите в тази битка всичките си сили.

Телец
Искате от половинката си повече, отколкото може да ви даде. Недейте да очаквате невъзможното, след като самите вие не сте готови да направите съответните компромиси. Знайте, че каквото дадете, това ще получите.

Близнаци
Бъдещето ви е предопределено, но все пак вие сте тези, които трябва да положат усилия, за да сбъднат плановете си. Звездите няма да ви поднесат успеха на поднос. Не очаквайте подаяния и подаръци, които не сте заслужили.

Рак
На работното ви място днес цари пълна идилия. Успявате да довършите докрай всичко, с което се захванете. Освен това резултатът от положените усилия надминава собствените ви очаквания. През целия ден сте фурия в службата.

Лъв
Концентрирайте се над личните си ангажименти, като си позволите на оставите служебните на заден план. В живота ви се случва събитие, което може да промени изцяло ежедневието ви. Обърнете му нужното внимание.

Дева
Преструвате се на изненадани при обявяването на новина, която засяга целия ви приятелски кръг, но всъщност вие стоите зад събитието, което изумява всички. Преценете неговия успех чрез реакцията на приятелите си.

Везни
Омаловажавате негативните ефекти от действията си, а това наранява още повече най-близките ви хора. Време е да признаете вината и грешките си, докато те все още имат сили да ви простят.

Скорпион
Намерете си приятно занимание, с което да убиете скуката, тъй като тя ще присъства в целия ви ден. Самотата ви потиска, а свободата - натъжава. Можете да обърнете ситуацията на 180 градуса, стига само да поискате.

Стрелец
Подчертайте значението на важно за вас събитие, за да се уверите, че нито един от най-близките ви хора няма да си позволи да го пропусне. Ще успеете да се забавлявате максимално само в присъствието на любимите си хора.

Козирог
Справяте се успешно на няколко фронта, но умората започва да си казва думата. Не можете да давате всичко от себе си 24 часа в денонощието - от време на време трябва да си осигурявате почивка. Започнете от днес.

Водолей
Пламъкът в душата ви, запален от най-голямата любов в живота ви, все още не е угаснал, макар нейният образ отдавна да е в миналото. Използвайте силната му енергия, за да създадете нещо, което ще ви придвижи напред и ще промени света ви.

Риби
Тъжни сте и това си личи. Дори не се стараете да прикриете лошото си настроение - ключов елемент от живота ви не е на мястото си и това ви притеснява. Можете единствено да се надявате той сам да се върне на мястото си, защото вие не можете да го поставите насила там.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay