Дневен хороскоп за понеделник, 29 февруари 2016

Какво ви очаква през последния февруарски ден?

Дневен хороскоп за понеделник, 29 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През целия ден усмивката няма да слиза от лицето ви! Причината за това е любовта, която изглежда се настанява трайно в живота ви. Радвайте се на всеки един миг в компанията на любимия човек - тези моменти са безценни!

Телец
Борите се с вътрешния си глас, който ви подтиква да се впуснете в преживяване, резултатите от което обаче все още не са ви известни. Начинанието е доста рисковано и предпочитате да се осланяте на разума, който ви казва да спрете дотук. Слушайте ума си!

Близнаци
Имате нужда от разведряване. Мислите ви напоследък са насочени в една и съща посока, а това ви затрупва с огромна доза напрежение. Забравете всички проблеми поне за днес и се отдайте на почивка. Така ще успеете да намерите най-ефективното решение на всички трудности.

Рак
Жадувате да изживеете емоции, за които само сте чували разкази от хората около себе си. Крайно време е да излезете от рамките на собствения си свят и да пристъпите смело в нова страница от книгата на живота си, която сами ще напишете.

Лъв
Уморени сте и това си личи не само по действията, но и по начина, по който изглеждате. Отделете си няколко часа, в които да се погрижите за себе си, като си осигурите отпускащи дейности. Ако продължавате да се натоварвате толкова много, накрая ще навредите на здравето си.

Дева
Въпрос, повдигнат между вас и половинката ви преди няколко дни, започва да взема заплашителни размери и скоро ще се превърне в истински проблем. Първо изяснете пред себе си защо тази дилема назрява чак сега и след това поговорете открито с човека до себе си.

Везни
Харесвате комплиментите, а днес ще бъдете затрупани с тях. Където и да отиде, хората наоколо забелязват у вас неща, на които дори самите вие не сте обърнали внимание. Ласкателните думи повдигат настроението и самочувствието ви.

Скорпион
Имате куп домашни задължения, които няма да ви позволят да излезете навън през целия ден. Не обичате да прекарвате дните се затворени, но понякога просто се налага. След като видите колко много работа сте успели да свършите, ще престанете да съжалявате.

Стрелец
Хрумва ви идея, която има потенциала да се превърне в изключително иноваторско творение, стига да знаете как да я използвате по правилния начин. Това хрумване може да се окаже много полезно за кариерата ви.

Козирог
Имате нужда от свеж въздух. Излезте, но не заедно със своите приятели, а сами. Имате нужда да помислите, но не затворени между стените на дома си. Разходете се, посетете любимите си места, пазарувайте - вашата собствена компания е онова присъствие, от което се нуждаете.

Водолей
Осланяте се на мнение, което не е непременно правилно. Не вярвайте сляпо на хора, които с нищо не са ви доказали, че можете да им имате доверие. Само защото ви се иска да е така не означава, че това е реалността.

Риби
Работите усилено, за да осъществите целите си и определено сте на прав път. Днес ще срещнете известни препятствия, но ако успеете да ги превъзмогнете, нищо друго няма да успее да провали начинанието ви.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay